Marketing Greece: Καμπάνια για Θεσσαλονίκη

    Από: Startup Team
πηγή: advertising.gr

Νέα πρωτοβουλία διεθνούς απήχησης από τη Marketing Greece που θα κάνει τον παλμό της Θεσσαλονίκης να ακουστεί δυνατά στην Ελλάδα και τον κόσμο.

«Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Μια Μεγάλη Καρδιά!» Αυτό είναι το θέμα της νέας διεθνούς καμπάνιας για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Η παρουσίαση της καμπάνιας, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Marketing Greece και υλοποιείται σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ήταν το κύριο θέμα της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης έχει σχεδιαστεί η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ψηφιακής προβολής και προώθησης. Στόχος είναι να μάθουν όλοι για την πόλη που ξέρει να ζει, να αγαπά, να αγκαλιάζει ανθρώπους, κουλτούρες και διαφορετικότητες και να τα αναδεικνύει. Τα χαρακτηριστικά της αυτά παρουσιάζονται και στο νέο video (youtu.be/VNIl6ewTYsc) που δημιουργήθηκε ειδικά για την καμπάνια.

Στην ομιλία του, ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, τόνισε «Η Θεσσαλονίκη προσφέρει ένα μοναδικό παλμό, τη ζεστασιά των ανθρώπων της, την αγάπη για τη ζωή που φαίνεται σε κάθε γωνιά της πόλης ενώ κλέβει τη καρδιά των επισκεπτών της. Αυτή τη Θεσσαλονίκη θέλουμε να αναδείξουμε μέσα από τη καμπάνια, που αποτελεί μόνο μια από τις δράσεις που ήδη υλοποιούμε και προγραμματίζουμε για τη Θεσσαλονίκη, με στόχο να την αναδείξουμε ως έναν προορισμό που αξίζει να γνωρίσεις».

Με την έναρξη της καμπάνιας ξεκινάει ο διαγωνισμός όπου προσκαλείται ο κόσμος να ανεβάσει στο Discovergreece.com (www.discovergreece.com/thessaloniki-big-heart) τη δική του ιστορία και εμπειρία από την αγαπημένη πόλη του Βορρά, να μοιραστεί μία  φωτογραφία, ένα μυστικό, μια αγαπημένη γωνιά και ό,τι είναι αυτό που κάνει και τη δική του καρδιά να χτυπά για τη Θεσσαλονίκη. Ένας τυχερός νικητής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική εμπειρία στη μαγική πόλη.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
advertising.gr