Σημαντική βράβευση για το timimas.gr στα e-volution awards & ενεργοποίηση νέας υπηρεσίας παραγγελιών

    Από: Startup Team

Το timimas.gr, η ιστοσελίδα που εδώ και ένα χρόνο βοηθάει καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές να εξοικονομήσουν χρήματα στις καθημερινές τους αγορές, έλαβε μια σημαντική διάκριση στα evolution awards για το 2015! Συγκεκριμένα το timimas.gr παρέλαβε το Silver βραβείο στην κατηγορία Νέες υπηρεσία/Επιχειρηματικά μοντέλα – Ηλεκτρονική αγορά, στην τελετή απονομής που διεξήχθη την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο GOTHAM City-Stage.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς το timimas.gr αποτελεί μια startup επιχείρηση η οποία μετράει μόλις ένα χρόνο λειτουργίας. Το timimas.gr είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα στην οποία ο καταναλωτής, συγκρίνει τιμές σε προϊόντα καθημερινής χρήσης ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ, προετοιμάζει τη λίστα αγορών του, βλέπει που κοστίζει φθηνότερα και πραγματοποιεί τις αγορές του.

Αυτή η βράβευση, αποτελεί σημαντική αναγνώριση στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του timimas, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εξοικονομήσουν χρήματα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία χρήσης.

Όπως αναφέρει η ομάδα του timimas.gr, «πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους μιας και είμαστε από τις λίγες startup εταιρείες που βραβευτήκαν σε ένα θεσμό υψηλού κύρους δίπλα σε καταξιωμένες  επιχειρήσεις , και η οποία  μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.»

Τα καλά νέα όμως από το timimas.gr δε σταματούν εδώ!  Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του timimas, εδώ και μερικές ημέρες έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία on line παραγγελιών, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα Agora-zw. Η πλατφόρμα του timimas αναβαθμίζεται και αποκτά πλέον ολοκληρωμένο χαρακτήρα για να ικανοποιήσει τους χρήστες της που επιθυμούν πέρα από τη σύγκριση τιμών και την αναζήτηση προσφορών να ολοκληρώνουν το ηλεκτρονικό τους ταξίδι κάνοντας και τις αγορές τους. Πρόκειται για ένα εύχρηστο σύστημα που επιτρέπει την ολοκληρωμένη αγορά σε συσκευασμένα καθαριστικά και είδη υγιεινής από το σπίτι και μελλοντικά πρόκειται να προστεθεί η δυνατότητα παραγγελίας σε περισσότερα προϊόντα, κατηγορίες και καταστήματα ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα της υπηρεσίας του timimas.gr  για τον καταναλωτή.

Όπως αναφέρει η υπεύθυνη marketing του timimas.gr κα. Σοφία Βλάχου, «μέσα από έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο σε πάνω από χίλιους χρήστες του timimas.gr, ακούσαμε την ανάγκη  να υπάρχει και  η δυνατότητα online παραγγελίας έτσι ώστε σε περίπτωση που ο χρήστης το επιθυμεί, αφού συγκρίνει τιμές, να βάλει την παραγγελία του online. Η συνεργασία μας με το Agorazw μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε αυτή την ανάγκη, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντικές προσφορές

Συγκεκριμένα, ο χρήστης  φτιάχνει τη λίστα αγορών του, βλέπει ποια από τα επιλεγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα για παραγγελία έχοντας τη δυνατότητα αγοράς των εν λόγω προϊόντων! Στη συνέχεια δηλώνει τα στοιχεία επικοινωνίας, τη διεύθυνση αποστολής και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί. Η διαδικασία ολοκληρώνεται  πατώντας το κουμπί «ΑΓΟΡΑ», έπειτα ο χρήστης ενημερώνεται με email για την αναλυτική λίστα και το κόστος της παραγγελίας του και η παραγγελία του προωθείται στο κατάστημα που επέλεξε (στο agora-zw.gr) για να εκτελεστεί.