Η tradenow τρέχει με τη νέα της ταυτότητα!

    Από: Startup Team

  • Aθήνα -­ Ανταλλαγή – H πιο παλιά και η πιο νέα μέθοδος εμπορίου! Ανθρώπινη, ευχάριστη, απλή. Σε άνοδο σε όλο τον κόσμο-από την Αμερική μέχρι την Ελβετία!- τώρα βρίσκει ακόμα περισσότερους φίλους και στην χώρα μας.
  • Η tradenow είναι η σύγχρονη, Ελληνική πλατφόρμα ανταλλαγών με καινοτομική τεχνολογία. Απόλυτα ασφαλής και εύκολη, είναι ο σύγχρονος τρόπος να δίνεις αυτά που έχεις και να παίρνεις αυτά που θέλεις! Είναι μια κοινότητα ιδιωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και εταιρειών που αντιλαμβάνεται την αξία του αντιπραγματισμού σε οποιαδήποτε οικονομική συγκυρία και την αξιοποιεί μέσα από την πλατφόρμα της tradenow.
  • Η tradenow πήγε στη Silicon Valley ως startup, ξεχώρισε στην παγκόσμια συνάντηση Web Summit του Δουβλίνου, κέρδισε βραβεία σε Ελλάδα και Κωνσταντινούπολη και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή startup σκηνή!

Και σαν ανθρώπινος οργανισμός που είναι, η tradenow εξελίσσεται. Πέρασε την περίοδο των δοκιμών και των αναβαθμίσεων, “έδεσε” σαν ομάδα, αγκαλιάστηκε από δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και εκατοντάδες επιχειρήσεις που βάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο δίκτυο της, και τώρα βγαίνει με την καινούργια της ιστοσελίδα και το νέο της σήμα -δυο απλά βέλη που συναντιούνται- ένα “θέλω” κι ένα “έχω”- όπως απλός είναι και ο τρόπος για να αρχίσει κανείς τις ανταλλαγές!

  • Τώρα τρέχουμε! Άλλωστε, μια startup δεν σταματάει ποτέ! Στο TheTOC Merrython, στις 14 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. Και δίνουμε σε καθένα από τους συμμετέχοντες αναμνηστικά δώρα και Trade Points αξίας €50 για τις πρώτες τους ανταλλαγές!

Η tradenow έχει ήδη μια μικρή ιστορία σε αγώνες δρόμου: Πριν από δύο περίπου χρόνια επέλεξε τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας για να ξεκινήσει. Δεν ήταν τυχαίο. Από τη μία πλευρά, μία νεοφυής επιχείρηση, μία νέα ιδέα με πανάρχαιες ρίζες, μία ομάδα νέων Ελλήνων. Κι από την άλλη, η επιτομή της Ελλάδας, το πρότυπο της επιμονής, ο υπέρτατος αγώνας. H tradenow δεν σταμάτησε όταν έκοψε το νήμα στο Μαραθώνιο. Συνέχισε να τρέχει, συνέχισε να αγωνίζεται και να θέτει συνεχώς νέους στόχους. Και σήμερα, δύο χρόνια μετά, επιλέγει άλλη μία διαδρομή, το Merrython του TheTOC, για να δείξει στον κόσμο το νέο της πρόσωπο!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 9:00 στο Golden Hall για να τρέξουμε παρέα για τους συνανθρώπους μας και να γιορτάσουμε μαζί, ανθρώπινα ευχάριστα – απλά!