Mentor’s Mix: μία νέα Πρωτοβουλία από το Innovation Farm

    Από: Startup Team

Το Mentor’s Mix είναι νέα πρωτοβουλία του Innovation Farm που κερδίζει συνεχώς έδαφος μετά την παρουσίαση του τον περασμένο Ιούνιο. «Τo Mentor’s Mix επιχειρεί να βελτιώσει το οικοσύστημα των startups μέσω αποτελεσματικότερου mentoring των νεοφυών ομάδων που υποστηρίζονται από καθηγητές της ακαδημίας και στελέχη του επιχειρείν, καθώς και της εξέλιξης των μεντόρων σε Angel Investors» σύμφωνα με τον Αργύρη Σπυρίδη co-founder του Innovation Farm.

Έκανε την επίσημη διεθνή του πρώτη εμφάνιση στα πλαίσια του European Business Angels Forum στη Κωσταντινούπολη.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε με δύο workshop που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο στο City College στη Θεσσαλονίκη, έκανε την επίσημη διεθνή του πρώτη εμφάνιση στα πλαίσια του European Business Angels Forum στη Κωσταντινούπολη. “Είναι μια ειλικρινής και φιλόδοξη προσπάθεια να καταστεί το Mentor’s Mix μια πλατφόρμα  ευρύτερης ανάπτυξης των mentors στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και για τον λόγο αυτό αναζητήσαμε διεθνείς συνέργειες και παρουσίαση στο κοινό του EBAN. Προσπαθούμε να κερδίσουμε όλοι μέσα από το μοίρασμα της γνώσης και των εμπειριών μας ” δήλωσε η Adriane Thrash, Project Manager του Mentor’s Mix.

Η ομάδα του Innovation Farm μοιράστηκε τις εμπειρίες της στα workshops από τον Stage One Accelerator

Η ομάδα του Innovation Farm κάνοντας πράξη τα πιστεύω της, μοιράστηκε τις εμπειρίες της στα workshops από τον Stage One Accelerator που τρέχει από το 2013 τόσο σε pre-seed προγράμματα σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, σε Boοtcamps φορέων, σε στρατηγικές συνεργασίες όπως το Thessaloniki Innohub της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας όσο και σε corporate acceleration οπως στον εταιρικό επιταχυντή ανάπτυξης Spin Outs που τρέχει στην Prisma Electronics. “Μοιραστήκαμε ότι μάθαμε από τα προγράμματα Stage One και τις συνολικές μας εμπειρίες. Δεν φοβηθήκαμε να πούμε που κάναμε λάθος και για τον λόγο αυτό είχαμε ένα πετυχημένο workshop στην Κωσταντινούπολη” δήλωσε η κα Thrash.

Οι προσπάθειες όμως της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν περιορίστηκαν εκεί.

To Innovation Farm σχεδίασε και ανέπτυξε 3 εργαλεία για την βοήθεια των μεντόρων αυτή τη φορά, και που είναι διαθέσιμα για free downloading στον ιστοχώρο του Mentor’s Mix. Εντός του 2015 αναμένονται να ανακοινωθούν τα επόμενα workshops του Mentor’s Mix καθώς και το πρόγραμμα Mentor’s Acceleration που κατά τα φαινόμενα θα δημιουργήσει αρκετό disruption στον χώρο του mentoring.