IBM: Νέο πρόγραμμα υποστήριξης και υπηρεσιών για startups στο cloud

    Από: Startup Team
πηγή: startupper.gr

Η IBM ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη του προγράμματος IBM Global Entrepreneur για Cloud Startups, μέσω του οποίου θα παρέχεται βοήθεια σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες για την αξιοποίηση της ισχύος του IBM Cloud. Επιπλέον, το IBM Cloud προσφέρει διασύνδεση και ενσωμάτωση στο τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο επιχειρήσεων πελατών, συμβούλων, κέντρων καινοτομίας και άλλων φορέων της IBM, προκειμένου οι Startups να αναπτύξουν άμεσα καινοτομίες, να επεκταθούν γρήγορα και να επιταχύνουν την ανάπτυξη.

Μέσω του παγκόσμιου προγράμματος, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν πιστώσεις αξίας έως 120.000 δολαρίων για τη χρήση του IBM Cloud, παρέχοντάς τους άμεσα την υποδομή που απαιτείται για να αρχίσουν γρήγορα τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους και να επικεντρωθούν στον προγραμματισμό, τη δημιουργία, την επέκταση και την παροχή καινοτομιών στην αγορά. Το εν λόγω πρόγραμμα θα προσφέρει, επίσης, στις νεοσύστατες επιχειρήσεις διασυνδέσεις με την πελατειακή βάση επιχειρήσεων της IBM, πολλές εκ των οποίων αναζητούν διαρκώς στην κοινότητα των νεοσύστατων επιχειρήσεων νέες προσεγγίσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στους κλάδους τους.

Οι Startups θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο IBM Cloud το οποίο έχει αναπτυχθεί βασιζόμενο στην υποδομή Cloud της SoftLayer, an IBM Company. Αυτό το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει την πλατφόρμα Cloud της IBM, την Bluemix, για την ανάπτυξη εφαρμογών με περισσότερα από 75 συστήματα runtime και υπηρεσίες, που στο σύνολό τους βοηθούν τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να συλλέγουν και να αξιοποιούν αυξανόμενους όγκους δεδομένων (Big Data) από αναπτυσσόμενα φορητά και κοινωνικά δίκτυα, συσκευές και άλλες πηγές.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
startupper.gr