Longaccess: Νέα χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για να λανσάρει το BigStash

    Από: Startup Team
πηγή: startupper.gr

Η Longaccess, η startup αρχειοθέτησης στο cloud, ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ από το Jeremie Openfund ΙΙ, ανεβάζοντας τη συνολική επένδυση στην εταιρία στα 410.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η εταιρία ανακοίνωσε την έναρξη της BigStash, μιας υπηρεσίας για ερασιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να διατηρούν αρχεία του υλικού τους online – είτε πρόκειται για λίγα gigabyte είτε για πολλαπλά terabytes.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο σχεδιασμός της υπηρεσίας κράτησε μήνες και η ομάδα χρειάστηκε να σχεδιάσει τα επιμέρους κομμάτια της πολλές φορές μέχρι να καταλήξουν στην σημερινή μορφή του BigStash. Το BigStash επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους με ασφάλεια στο cloud και να απελευθερώσουν χώρο στον σκληρό δίσκο τους.

Σύμφωνα με την εταιρία, στα άμεσα σχέδιά τους είναι μία σειρά από επιπλέον λειτουργίες, όπως η σύνδεση με άλλους παρόχους cloud αρχειοθέτησης που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα από και προς το BigStash όπως επίσης και μία πρωτότυπη προσέγγιση στην ασφάλεια και την προστασία δεδομένων.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
startupper.gr