Το Professional Diploma in Digital Marketing από το ALBA και τη Socialab επιστρέφει full ανανεωμένο

    Από: Startup Team

Με το νέο έτος το Professional Diploma in Digital Marketing, από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, Digital Marketing Agency, κάνει την επανεμφάνισή του πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Ο 8ος κύκλος μαθημάτων του Professional Diploma in Digital Marketing είναι πλέον γεγονός. To μοναδικό ελληνικό digital course που έχει τρέξει 7 φορές από την έναρξή του, το Μάρτιο του 2014, και έχει σημειώσει 2 συνεχόμενες φορές double sold out επιστρέφει στις 3 Φεβρουαρίου να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς. Αξίζει να αναφέρουμε πως το course προσφέρεται με early bird discount 20%  για αιτήσεις πλήρως συμπληρωμένες έως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 17:00!

Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση σε συνδυασμό με τις συχνές εναλλαγές στον κλάδο του ψηφιακού marketing έδωσε το έναυσμα ώστε να γίνει ο κύκλος μαθημάτων up to date με όλες τις τελευταίες αλλαγές, τάσεις και πρακτικές που επικρατούν στο digital.

Το Professional Diploma in Digital Marketing είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing και ενδιαφέρονται να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, όπως επίσης και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.

Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός οτι προσφέρει πρακτική γνώση, τόσο μέσα από επιτυχημένα case studies όσο και με εξάσκηση των εκπαιδευόμενων σε υπολογιστές. Στο πρόγραμμα έχουν προστεθεί δύο νέα 3ωρα μαθήματα με τίτλο, “Marketing before Digital” και “The dynamics of Digital Markets”, προκειμένου οι συμμετέχοντες να εισχωρούν πιο ομαλά στο digital part του marketing και να έχουν μία πλήρη εικόνα των στρατηγικών που χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρίες για να μείνουν στην κορυφή.

Στο συγκεκριμένο course έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πάνω από 200 στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Pharmaserve – Lilly, Havas Media, Colgate – Palmolive, Praktiker, GAP, Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Friday’s, Roche, Saturn Hellas, Lamprakis Press, Lexmark, Piaggio, KPMG, Pepsico, Samsung, Internetq, FSDirect, Imperial Tobacco, SARANTIS, Βιοιατρική, GlaxoSmithKline, Focus Bari, Mindshare, Rainbow Waters, κ.α.

Το Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute. Διαρκεί 40 ώρες και η βασική δομή του είναι η εξής:

  • Marketing before Digital
  • Introduction to Digital Marketing
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Search Engine Marketing (PPC)
  • Email Marketing
  • Digital Display Advertising
  • Social Media Marketing
  • Mobile Marketing
  • Analytics
  • Strategy & Planning
  • The dynamics of Digital Markets
  • Workshop

Professional Diploma in Digital Marketing

Περισσότερες πληροφορίες: www.alba.edu.gr/executive/open/Pages/DigitalMarketing.aspx

Έναρξη Σεμιναρίου: 03 Φεβρουαρίου 2015.

Διάρκεια: 13 μαθήματα (18:00-21:00)

Αιτήσεις Συμμετοχής έως 30 Ιανουαρίου 2015.

Early bird discount 20% έως 23 Ιανουαρίου στις 17:00.

Τόπος Διεξαγωγής: ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Οικονόμου Βέρα
Course Administrator
Τηλ: 211 8006402
E-mail: dm@socialab.gr

H Socialab

Η Socialab είναι ένα digital marketing agency με δραστηριότητα από το 2009. Αποστολή της να προωθεί επιχειρήσεις και brands μέσω του Διαδικτύου, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας τους σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μάρα Χαβάκη, havaki@socialab.gr, 211 800 6400

Executive Education at ALBA

Το ALBA αποτελεί την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών για την επιμόρφωση των στελεχών τους. Τα τελευταία χρόνια, το ALBA Executive Development έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες άνω των 900 εταιριών και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.500 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σεμινάρια σε όλο το εύρος του management, mini MBAs, Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγεσίας αλλά και ολοκληρωμένα Ενδοεπιχειρησιακά ΜΒΑ. Επίσης, το ALBA Executive Development διοργανώνει ετησίως μία σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες: exed@alba.edu.gr