Το King’s College, το Imperial College και άλλα 30 κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια έρχονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

    Από: Startup Team

Η QS World Grad School Tour είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων στον κόσμο για  μεταπτυχιακά και διδακτορικά, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων, που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη, στην Αμερική και σε άλλους διεθνείς προορισμούς σπουδών.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά. Για να εγγραφείτε στην έκθεση κάντε κλικ εδώ: topuniversities.com/hellas

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εξουσιοδοτημένους  υπευθύνους εγγραφών από τα καλύτερα Βρετανικά και διεθνή πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των: Imperial College, King’s College, Manchester Business School, St. Johns,  Bocconi, Politecnico di Milano, Limerick University, ESMT, Frankfurt School of Finance & Management, HEC, IE, Radboud University, Hult, ALBA και πολλών άλλων.

Η έκθεση περιλαμβάνει  ένα ευρύ φάσμα τομέων ειδίκευσης για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως οικονομικά και μάνατζμεντ, μηχανολογία και τεχνολογία υπολογιστών, ιατρική, τέχνες και γραφιστική, εκπαίδευση και άλλες σαράντα ειδικότητες. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αυτοπροσώπως με τους υπευθύνους εγγραφών κορυφαίων διεθνών πανεπιστημίων, να ενημερωθούν απευθείας για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, για τη διαδικασία αιτήσεων καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά. Η έκθεση είναι ιδανική για όλους όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα σε ένα απόγευμα.

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης

Αθήνα, Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, The Hilton Athens Hotel,  Λεωφ. Βας. Σοφίας 46 13:30-18:30

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 10 Μαρτίου, The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, 15:00-20:30

Επιπλέον η έκθεση προσφέρει δωρεάν:

  • Έλεγχο βιογραφικού

  • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon

  • QS υποτροφίες ύψους $1.7 εκ. για μεταπτυχιακά

  • Συμβουλευτική καριέρας

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά.

Για να εγγραφείτε στην έκθεση κάντε κλικ εδώ: topuniversities.com/hellas

 

QS Quacquarelli Symonds Limited

Επικοινωνία: Ελένη Μπώλου, Marketing Manager

Email: Eleni@qs.com