Ο εργασιακός «παράδεισος» του Twitter

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Έτσι περνούν τη μέρα τους οι υπάλληλοι της εταιρείας που μόλις μπήκε στη λίστα Best Companies to Work for του Fortune.

Για πρώτη φορά το Twitter μπήκε φέτος στη λίστα Best Companies to Work for του Fortune. Είναι στο Νο. 24 με τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στις ΗΠΑ. Οι υπάλληλοι του έχουν στη διάθεσή τους γυμναστήριο στο οποίο προσφέρονται μαθήματα CrossFit και γιόγκα και στο οποίο έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν δίπλα στον CEO και τα ανώτερα στελέχη, ενισχύοντας έτσι το ομαδικό πνεύμα της εταιρείας. Φυσικά, υπάρχουν και αίθουσες μασάζ.

Οι 3.600 εργαζόμενοι του Twitter -οι περισσότεροι βρίσκονται στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο- απολαμβάνουν προνόμια που μοιάζουν με εκείνα που απολαμβάνουν οι συνάδελφοί τους σε παρόμοιες εταιρείες (απεριόριστες ημέρες άδειας, δωρεάν φαγητό, προσεγμένοι και ευχάριστοι χώροι εργασίας κ.ά.). Ταυτόχρονα, προσφέρουν εθελοντική εργασία και μιλούν απευθείας με διάσημους επισκέπτες και σελέμπριτις οι οποίοι έρχονται να ζητήσουν συμβουλές social media απ’ ευθείας στην πηγή.

Η αίθουσα ψυχαγωγίας, η οποία χρησιμοποιείται για επίσημες εκδηλώσεις, αλλά και για χαλαρά μίτινγκ, έχει ένα κανονικό μπαρ που σερβίρει καφέ, κρασί, και μπύρα σε ποτήρι.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com