8ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ)

    Από: Startup Team

Τόπος Διεξαγωγής : Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία : 3, 4, 5 Απριλίου 2015

 

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι το πανελλήνιο ετήσιο συνέδριο των φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών που διεξάγεται από το 2007 σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Οχτώ χρόνια μετά, μια σειρά επιτυχημένων διοργανώσεων έχει εξελίξει το ΣΦΗΜΜΥ στο ετήσιο γεγονός που φέρνει πιο κοντά τους μελλοντικούς μηχανικούς όλης της χώρας, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Για τον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας το συνέδριο αυτό αποτελεί μία συνάντηση που βρίθει από καινοτόμες ιδέες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει χώρο για εξέλιξη και δημιουργικότητα.

Το όγδοο σε σειρά ΣΦΗΜΜΥ θα πραγματοποιηθεί  στις 3, 4 και 5 Απριλίου 2015 στην Πάτρα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του συνεδρίου ΣΦΗΜΜΥ 4 το 2010, το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΗΜ&ΤΥ) του Πανεπιστημίου Πατρών πρόκειται να φιλοξενήσει εκ νέου το συνέδριο, συνεργαζόμενο για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού με το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής. Η διοργανώτρια ομάδα αποτελείται από φοιτητές των παραπάνω τμημάτων και έχει την πλήρη στήριξη σύσσωμης της πανεπιστημιακής κοινότητας των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Πολύτιμη όμως είναι και η αρωγή των χορηγών στο ΣΦΗΜΜΥ 8 ώστε να επιτευχθεί ο στόχος όλων· η οργάνωση ενός τριημέρου ενημέρωσης, καινοτομίας και ακαδημαϊκής εξέλιξης. Έτσι, η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους Χρυσούς Χορηγούς του ΣΦΗΜΜΥ 8· το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Καινοτομίας , το τυπογραφείο KALLIGRAPHIC – ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Β&Ε για την εκτύπωση όλου του υλικού προβολής καθώς και την Dialog Semiconductor. Τους Αργυρούς Χορηγούς, ABB, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., Resin.io και την Πατραϊκή Ζυθοποιία με την μπύρα Διώνη. Επιπλέον, τους Fibair, Dynacomp, Enoworx, το Επιμελητήριο Αχαΐας, την οινοποιία Achaia Clauss, την λουκουμοποϊα Σκιαδαρέση και τα γλυκίσματα Λάβδα. Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Ένωσης Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο UP FM – ο σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών 90,4 – και το STARTUP.GR.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.sfhmmy.gr καθώς και στη σελίδα μας στο facebook facebook.com/sfhmmy8.

Σας περιμένουμε όλους στην Πάτρα στις 3, 4 και 5 Απριλίου 2015!