Τελευταία εισιτήρια για το TEDxPatras | Το event και οι διαδικασίες

    Από: Startup Team

Η ώρα του πρώτου TEDxPatras πλησιάζει και όλες οι προετοιμασίες για το διεθνούς φήμης event που έρχεται στην πόλη κορυφώνονται αυτή την εβδομάδα. Το TEDxPatras θα διοργανωθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων, με παράλληλη αναμετάδοση στο “Θέατρο Λιθογραφείον”. Αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων και για τις δύο αίθουσες και οι τελευταίες αιτήσεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη και προώθηση της ιδέας του TED, η δημιουργία έμπνευσης και κίνητρου για εξερεύνηση καινοτόμων ιδεολογιών και η προαγωγή της ιδέας του υγιούς εθελοντισμού.

Ο θεσμός TED ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια, ως συνέδριο που έφερε σε επαφή ανθρώπους της Τεχνολογίας (Technology), της Ψυχαγωγίας (Entertainment) και του Σχεδιασμού (Design). Εξελίχθηκε σε ένα πρόγραμμα τοπικών αυτό-οργανωμένων εκδηλώσεων -τα TEDx- που συμπεριλαμβάνει δράσεις παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Τα TEDx πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 2009, ενώ το Φθινόπωρο του 2014 διοργανώθηκε στην Πάτρα και η πρώτη πανεπιστημιακή διοργάνωση στην πόλη (TEDxUPatras). To TEDxPatras εστιάζει στην ανταλλαγή σκέψεων και πολύτιμης εμπειρίας από τους χώρους της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Εκπαίδευσης, της Επιχειρηματικότητας, του Αθλητισμού, των Τεχνών.

Θα μιλήσουν άτομα που πραγματοποίησαν τα όνειρά τους, ξεπερνούν εμπόδια και τον εαυτό τους και εξελίσσονται. Το TEDxPatras σκοπεύει επιπλέον να δημιουργήσει το έναυσμα για συζήτηση και δικτύωση μέσω Εργαστηρίων και μέσω Ζωντανής Αναμετάδοσης.

Όπως όλα τα TEDx, έτσι και αυτό της Πάτρας βασίζεται αποκλειστικά σε ανθρώπους που εργάζονται εθελοντικά. Επικεφαλής της ομάδας είναι η Αλεξάνδρα Γούδη και ο Γιάννης Αλτανόπουλος, ενώ το θεματικό της πρώτης αυτής διοργάνωσης στην Πάτρα φέρει τον τίτλο “Sea of Voices”.

Όποιοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται να ακούσουν μέσα σε μία μόλις μέρα μία «θάλασσα φωνών» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (μεταξύ άλλων θα υπάρξουν ομιλίες των  Χάρη Βλαβιανού, Κλεομένη Κωστόπουλου, Angelo Raffaele Consoli, Καλλιόπης, Σπύρου Ζαφειρόπουλου, Ρένιας Τσιτσιμπίκου, Μιλαίδης Στούμπου) δεν έχουν παρά να αναζητήσουν κάποια από τα τελευταία εισιτήρια του event.

Ακολουθούν απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εξασφάλιση των εισιτηρίων για το πρώτο standard event του TEDx της Πάτρας:

Τελευταία εισιτήρια για το TEDxPatras | Το event και οι διαδικασίες

E: Με ποιο τρόπο μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για την παρακολούθηση του TEDxPatras ~ Sea of Voices;

A: Οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του TEDxPatras ~ Sea of Voices παρέχονται μέσω της πλατφόρμας του viva.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν εκεί την online αίτηση και, εφόσον τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, θα λαμβάνουν ένα e-mail επιβεβαίωσης με οδηγίες για την πληρωμή του εισιτηρίου.

E: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τον Κύριο Χώρο Διεξαγωγής του Ι.Τ.Υ.Ε.;

A: Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ. Με το εισιτήριό του, κάθε TEDxSter συνεισφέρει στην κάλυψη των εξόδων του TEDxPatras (μεταφορά και διαμονή ομιλητών, ενοικίαση χώρων, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, εκτυπώσεις, snack & coffee breaks κα). Χωρίς τη δική σας συνδρομή, την μεγάλη βοήθεια των χορηγών και την εθελοντική συνεισφορά των μόνιμων και έκτακτων εθελοντών το TEDxPatras δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

E: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τον Χώρο Αναμετάδοσης του Λιθογραφείου.;

Α: Η είσοδος για τον Χώρο Αναμετάδοσης είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι ιδιαίτερα περιορισμένες.

Ε: Μέχρι πότε μπορώ να στείλω την αίτησή μου προκειμένου να παρακολουθήσω το TEDxPatras ~ Sea of Voices ;

Α: Στο event θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις.

Ε: Γιατί χρειάζεται η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος;

A: Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου καθώς βάσει των στοιχείων επικοινωνίας και κυρίως του e-mail το οποίο θα δηλώσετε, θα γίνεται η ενημέρωση σας – όπως η αποστολή του προσωπικού σας link για την αγορά του εισιτηρίου σας, newsletters κ.α. – από την ομάδα του TEDxPatras. Επιπλέον η ημερομηνία συμπλήρωσης της φόρμας δημιουργεί την σειρά προτεραιότητας έγκρισης των αιτήσεων, οπότε όσο πιο σύντομα συμπληρώσετε την φόρμα, τόσο πιο πιθανό είναι να αποκτήσετε ένα εισιτήριο για την διοργάνωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και απαντήσεις επισκεφτείτε την εσωτερική σελίδα του site του TEDxPatras: tedxpatras.com/blog/tickets-faq/

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές, τις δραστηριότητες και τις δράσεις του TEDxPatras μπορείτε να βρείτε εδώ: www.tedxpatras.com,

Facebook: www.facebook.com/tedxpatras, Twitter: www.twitter.com/tedx_patras, Instagram: www.instagram.com/tedxpatras