Fiskathlon 2015 | Αθλητισμός και αναψυχή στη μαγευτική Κεφαλλονιά !

    Από: Startup Team

Οι λάτρεις του αθλητισμού μπορούν να περάσουν ένα πανέμορφο τριήμερο από την 1η Μαΐου στη Μαγευτική Κεφαλλονιά. Οι αγώνες διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Emelisse Hotel.

Πεζοπορία, ποδηλασία τρέξιμο, τένις, σκουός αλλά και αναψυχή μέσα από τις ανέσεις που προσφέρουν οι διοργανωτές , συνδυάζονται εξαιρετικά με το μαγευτικό τοπίο του νησιού. Ο καλύτερος τρόπος να περάσουμε ένα τριήμερο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λαμβάνοντας συμμετοχή στους αγώνες.

Σημειώνεται ό,τι οι συμμετέχοντες θα μπορούν παράλληλα όλες αυτές τις μέρες να χαλαρώσουν στην πισίνα του ξενοδοχείου ή να δοκιμάσουν τις ειδικές θεραπείες Spa και τις λοιπές ανέσεις που προσφέρει όπως και την ιδιαίτερη φιλοξενία των ανθρώπων του.

Εάν δεν έχετε επισκεφτεί την Κεφαλλονιά ίσως είναι η καλύτερη περίοδος να την γνωρίσετε. Ένα 3ήμερο σίγουρα δεν θα είναι αρκετό για να την ανακαλύψετε ολόκληρη, μπορείτε όμως να δώσετε ένα σύντομο ραντεβού για το καλοκαίρι!

Η άνοιξη στο νησί είναι μοναδική και τι καλύτερο να την συνδυάσουμε με αθλητισμό και αναψυχή περνώντας ένα αξέχαστο 3ήμερο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

01/05/2015, Παρασκευή

Πρωινό στις 08:00 με παρουσία του Δημάρχου
Ποδηλατάδα στις 09:00, από τον Κακογγύλο προς το Φισκάρδο
Τα τουρνουά Σκουός και Τένις ξεκινούν στο ιδιωτικό Club του ξενοδοχείου

02/05/2015, Σάββατο

Πεζοπορία ή ποδηλασία ξεκινά στις 10:00, ακολουθώντας την διαδρομή από Έμπλυση προς Κιμηλιά, Δαφνούδι, περιοχή κανονιών, Αντιπάτα, και πίσω στο ξενοδοχείο Emelisse
Ελεύθερη μέρα χαλαρώνοντας στη πισίνα του ξενοδοχείου ή απολαμβάνοντας θεραπείες στο Spa
Μπουφές για τους φίλους και συμμετέχοντες με ζωντανή μουσική στις 22:00 στο εστιατόριο Votsalo δίπλα από την κεντρική πισίνα

03/05/2015, Κυριακή

Τρέξιμο 6χλμ από τον Μάγγανο στο Φισκάρδο μέσω παραλίας Φώκι στις 10:00
Τελικοί αγώνες Σκουός και Τένις
Απονομή βραβείων στους νικητές στις 15:00

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του Φίσκαθλον!

Περισσότερες Πληροφορίες εδώ