Σεμινάριο: «Αποκτώ βασικές δεξιότητες Προγραμματισμού εύκολα και γρήγορα»

    Από: Startup Team

Σε μια εποχή που η γνώση και η κατάλληλη προετοιμασία αναδεικνύεται ως σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, το Getcoding.gr σε συνεργασία με τη Master A.E σε προσκαλούν να παρακολουθήσεις το σεμινάριο: «Αποκτώ βασικές δεξιότητες Προγραμματισμού εύκολα και γρήγορα»

Το σεμινάριο θα σε βοηθήσει να μάθεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις τη δεξιότητα του μέλλοντος, τον Προγραμματισμό κάνοντας χρήση σύγχρονων εφαρμογών και διαδραστικών μεθόδων.

Στοιχειώδεις ικανότητες προγραμματισμού θα αποτελέσουν απαραίτητο προσόν για τους μελλοντικούς εργαζόμενους και θα περιλαμβάνονται σε περιγραφές πολλών θέσεων εργασίας στο άμεσο μέλλον.

Τομείς, όπως αυτοί της Τραπεζικής, της Ιατρικής ή της Δημοσιογραφίας, θα έχουν ως απαραίτητη προϋπόθεση βασικές γνώσεις κώδικα και προγραμματισμού.

Γιατί, όμως, κάποιος που δεν ανήκει στον χώρο της Πληροφορικής να μάθει προγραμματισμό;

έρα από το γεγονός ότι με τις γνώσεις του θα έχει ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, θα γίνει αυτόματα ανταγωνιστικός, ανεξάρτητος και αναντικατάστατος καθώς θα αποκομίσει πλήθος δεξιοτήτων, χρήσιμες σε οποιοδήποτε επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκει.

Σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία, ο προγραμματισμός καλλιεργεί δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, διαμορφώνει (ψηφιακή και όχι μόνο) αυτοπεποίθηση, ενισχύει την κριτική σκέψη, τη λογική, αλλά και τη δημιουργικότητα.

Μάλιστα, πολλά στελέχη διεθνώς υποστηρίζουν ότι σε λίγο χρόνια όσοι δεν γνωρίζουν κάποιον κώδικα προγραμματισμού θα θεωρούνται «αναλφάβητοι», καθώς θα αποτελεί τον πυρήνα όλων των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού.

Απευθυνόμαστε:

  • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν τις βασικές έννοιες Προγραμματισμού ανεξαρτήτου ηλικίας
  • Σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τους τρόπους που μπορούν να μάθουν Προγραμματισμό ακόμα και από το σπίτι

Στο σεμινάριο θα μάθεις τα παρακάτω:

  • Η Τεχνολογία στην καθημερινότητα μας. Προοπτικές ευκαιρίες στον τομέα της Πληροφορικής
  • Εισαγωγή στη λογική σκέψη και τον προγραμματισμό. Ο κώδικας επικοινωνίας με τους υπολογιστές.
  • Βασικές Έννοιες Προγραμματισμού (δομή επανάληψης, ερώτηση, υπόθεση, διαγράμματα ροής)
  • GetCoding Game. Eκμάθηση περιβάλλοντος
  • Μαθαίνω Προγραμματισμό μόνος μου

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 στο κέντρο εκπαίδευσης της MasterKEK, Σαλαμίνος 11Α – (όπισθεν Δημαρχείου Ασπρόπυργου) στον Ασπρόπυργο και ώρα 15.00-17.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ