Ψηφιακό μάρκετινγκ, μέσω e-learning, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

    Από: Startup Team

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το e-DigiMa, ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε ψηφιακό μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα μέσω e-learning που προτείνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ στην ψηφιακή εποχή, e-marketing plan, ηλεκτρονικά δίκτυα πώλησης, διαφήμιση στα ψηφιακά μέσα, content marketing, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέτρηση αποτελεσματικότητας ενεργειών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Σε κάθε ενότητα οι συμμετέχοντες αποκτούν το βασικό υπόβαθρο μέσω μελέτης διαδραστικού υλικού στο οποίο περιλαμβάνονται διαδραστικές παρουσιάσεις, πρακτικά παραδείγματα, ασκήσεις αυτο-εξάσκησης και μελέτες περίπτωσης.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν σχετικές γνώσεις αλλά και επαγγελματίες που απασχολούνται ή σκοπεύουν να απασχοληθούν με social media, e-shops, SEO, content marketing, διαφήμιση στο διαδίκτυο κτλ.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει, σε μορφή ηλεκτρονικής μάθησης, ένα βασικό μέρος της εκπαίδευσης ψηφιακό μάρκετινγκ & κοινωνικά δίκτυα (DigiMa) που παρέχεται από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (KEK) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε δια ζώσης εκπαίδευση.

Η 2η σειρά eDigiMa ξεκινά στις 18 Μαϊου και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στην εκπαίδευση ολοκληρώνεται στις 17 Μαϊου.

Για περισσότερες πληροφοριες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος ενώ μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας εδώ.