Η So.WOM για το mastihashop

    Από: Startup Team

Την πλήρη διαχείριση της παρουσίας του MASTIHASHOP στα social media ανέλαβε η So.WOM.

Η εταιρεία So.WOM a.ka Social Word of Mouth έχει την χαρά να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία mastihashop

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η So.WOM θα αναλάβει τη στρατηγική διαχείριση των επίσημων λογαριασμών τoυ mastihashop στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Google+, Instagram & Pinterest, με τα πρώτα δείγματα γραφής να αναμένονται τον Απρίλιο.

Σχετικά με τη MEDITERRA  Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία

Η MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2002, στα πλαίσια του σχεδίου αναδιοργάνωσης της ‘Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου,  με κύριο σκοπό την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων mastihashop. Επιθυμία και στόχος, της ΕΜΧ που είναι και ο βασικός μέτοχος της εταιρείας , αποτελεί η ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό την ανάδειξη, προβολή και προώθηση  της Mαστίχας, των διαφορετικών της χρήσεων και ιδιοτήτων μέσα από προϊόντα Mαστίχας που παράγονται στη Χίο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

www.mastihashop.com

Σχετικά με τη SOWOM

H So.WOM είναι μια νεοσύστατη εταιρεία παροχής υπηρεσιών social media που ιδρύθηκε το 2013 στη Αθήνα. Πυρήνας της, μια ομάδα νέων ανθρώπων που τους ενώνει το πάθος για την επικοινωνία, την δημιουργική έκφραση και την τεχνολογία.

Βασικός στόχος της, να βρεθεί «συνοδοιπόρος» δίπλα σε εταιρείες με όραμα και πρωτοπόρα σκέψη και να προσφέρει ποιοτικές ,αποτελεσματικές και κυρίως δημιουργικές λύσεις σε κάθε τους ανάγκη. Όραμα της, να “εμφυσήσει” σε κάθε brand ανθρώπινη πνοή και να αποτελέσει το σημείο που οι ανάγκες και οι δράσεις του brand θα συναντούν τις ανάγκες του καταναλωτή.

 

www.facebook.com/SoWOMgr

twitter.com/so_wom

Η συνεργασία των δύο εταιρειών έγινε για τις ανάγκες της online επικοινωνίας και έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε καταναλωτή την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης.