Έπαθλο 15.000 Ευρώ στη Νικήτρια Ομάδα του διεθνούς φοιτητικού διαγωνισμού Ennovation 2015, χορηγία της Hyundai Ελλάς

    Από: Startup Team

Η Hyundai Ελλάς και η JA-YE Europe μέσω του προγράμματος “Brilliant Young Entrepreneurs” προσφέρει  Έπαθλο 15.000 Ευρώ στη Νικήτρια Ομάδα του Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας κι Επιχειρηματικότητας, Ennovation 2015.

Ο διαγωνισμός Εnnovation διεξάγεται για όγδοη χρονιά με στόχο την ανάδειξη της νεανικής καινοτομίας στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα. Τον διαγωνισμό οργανώνουν γνωστά ΑΕΙ όπως: το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ένα δίκτυο 16 συνολικά Πανεπιστημίων από όλη την Ελλάδα. Σημείο αναφοράς για την περσινή διοργάνωση η συμμετοχή 339 ατόμων σε 90 ομάδες από 35 Ακαδημαϊκά Ιδρύματα.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 3  διαδοχικές φάσεις:

  • Υποβολή ιδέας (συνοπτικά σε 1-3 σελίδες) (έως 15 Μαΐου 2015)
  • Υποβολή αναλυτικής περιγραφής της ιδέας και prototype/ mockup (έως 15 Ιουλίου 2015)
  • Mentoring και υποστήριξη των ομάδων, τελική παρουσίαση (Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2015)

Οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται μέσω των υπηρεσιών του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) και του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών , το οποίο προωθεί την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Για το έτος 2015, η Hyundai Ελλάς, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης για την ενίσχυση νέων επιχειρηματιών “Brilliant Young Entrepreneurs” σε συνεργασία με η JA-YE Europe, προσφέρει €15.000 στη νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού.

Υποβολή Συμμετοχής Εδώ