Δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση από το ΕΚΠΑ

    Από: Startup Team

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος» με τίτλο «Κωστής Παλαμάς» διοργανώνει τον τέταρτο εκπαιδευτικό κύκλο κατάρτισης.

Βασικός σκοπός του εγχειρήματος είναι η προσφορά γνώσεων και δεξιοτήτων γύρω από την επικοινωνία, τον ελληνικό  πολιτισμό και τον τουρισμό με στόχο την καλύτερη προβολή τους στα μέσα επικοινωνίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση επαγγελματιών από τους κλάδους της  δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και αποφοίτων και φοιτητών συναφών αντικειμένων και συνδυάζει τη μελέτη και την πρακτική της επικοινωνίας και του πολιτισμού και της  δημοσιογραφία με την ιστορία της τέχνης και της πνευματική ζωή. Παράλληλα αποσκοπεί οι επωφελούμενοι των σεμιναριακών μαθημάτων κατάρτισης να αποκτήσουν ικανότητες ή δεξιότητες με στόχο το σχεδιασμό επικοινωνιακών δράσεων στο πλαίσιο των προβολής και αξιοποίησης του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015.

Κάποιες χρήσιμες παρατηρήσεις :

  • Η παρακολούθηση των μαθημάτων δεν έχει οικονομικό κόστος για τον συμμετέχοντα.
  • Η βεβαίωση παρακολούθησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών χορηγείται μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.
  • Για τη συμπλήρωση των τμημάτων θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες τόσο στην ιστοσελίδα του έργου «Κωστής Παλαμάς» όσο και στην επίσημη σελίδα στο facebook .