Διεθνές Συνέδριο Οικονομικών “The Free Market Road Show” Κομοτηνή 2015

    Από: Startup Team

O οργανισμός για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας Youth Business Network με βασικό σκοπό την καλλιέργεια κουλτούρας στους νέους δημιουργίας θέσεων εργασίας αντί για αναζήτησης , έχοντας στο ενεργητικό του πληθώρα διακεκριμένων διεθνώς συνεδρίων όπως το Restart Balkans και το Greek Economy Forum , συνεργάζεται με το ινστιτούτο Αυστριακών Οικονομικών για την διοργάνωση του Free Market Roadshow .Αποφασίστηκε να γίνει στην Κομοτηνή στις 23 Μαΐου όπου ξεκίνησε ο οργανισμός μας και  στοχεύουμε σε συνεργασία με το ακαδημαϊκό περιβάλλον το ΔΠΘ να δημιουργήσουμε έναν επιχειρηματικό κόμβο που συνδέει Ευρώπη και Ασία .

Η εκδήλωση θα διενεργηθεί στην Περιφέρεια της Κομοτηνής στις 23 Μαΐου και ώρα 11 :30

Η εκδήλωση θα γίνει στα Αγγλικά.

Τα πάνελ θα είναι:

Διεθνές Συνέδριο Οικονομικών

1) Entrepreneurship in Times of Crisis
Ομιλητές: Deidre McCloskey, Ben Powell , Peter Jungen
Συντονιστής : Νίκος Κωστόπουλος

2) Growth & Currency: The Role of the Euro
Ομιλητές: John Fund, John Charalambakis,
Συντονιστής: Μανώλης Βαμβουνάκης

3) Ανάπτυξη σε περιφερειακό επίπεδο στην Ελλάδα
Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης , Ριγόπουλος Κωνσταντίνος και Μιχάλης Μαθιουλάκης

Μετά από κάθε πάνελ οι ομιλητές θα δεχτούν συζητήσεις από το κοινό.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ.Βαφειάδης και ο κ.Κεφαλίδης
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας όπως  Ψητοπωλεία Κατσούρης , Τα Αδέλφια , Το μήλο , Ντάλτονς, Creperie Il posto , Umami , Chocolat και πολλοί άλλοι . Σημαντική συνεισφορά των φούρνων Λεχούδη που χορηγούν τα coffee break του συνεδρίου .

Το Free Market Road Show είναι μια προσπάθεια να έρθουν οι ιδέες της ελευθερίας στην οικονομία και στην αγορά στις πόλεις της Ευρώπης. Διοργανώνεται από το Austrian Economics Centre το αυστριακό think tank που προωθεί την ελεύθερη οικονομία και την μελέτη της Αυστριακής Σχολής των Οικονομικών.

Αυτή τη χρονιά θα επισκεφτεί πάνω από 35 πόλεις με κεντρικό θέμα την Ανάπτυξη.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Free Market Road Show, στην επίσημη σελίδα του συνεδρίου στο facebook και της οργάνωσης .