Χρυσό για το epixeiro.gr στα Digital Media Awards

    Από: Startup Team

Με το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best vertical/ Thematic sites/ Business αποχώρησε χτες το βράδυ το epixeiro.gr από την τελετή απονομής των βραβείων Dime Digital Media Awards 2015.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Balux Prive στη Γλυφάδα, πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Dime Digital Media Awards 2015, που σκοπό έχουν να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Το epixeiro.gr ήταν εκεί για να διαγωνιστεί στην ενότητα των ειδικών βραβείων, όπου και ανακηρύχτηκε ο μοναδικός νικητής στην κατηγορία του Best vertical/ Thematic sites/ Business, αποσπώντας το Gold βραβείο.

Η χρυσή αυτή διάκριση, αποτελεί μία σημαντική επιβράβευση για το epixeiro.gr καθώς αποδεικνύει και στην πράξη τη δέσμευση του για ποιοτική και πλήρη ενημέρωση σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικότητας.

Τα Digital Media Awards διοργανώνει η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο καινοτομίας που διαθέτει ο κλάδος των Ψηφιακών Εκδόσεων και Μέσων.