Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Ελασσόνας

    Από: Startup Team

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο λήξης του έργου «Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: A path to equality» διοργανώνει το AgroStartup – Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για άτομα που θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στον αγροτικό χώρο της Θεσσαλίας.

Το AgroStartup περιλαμβάνει τη διοργάνωση μιας σειράς Εργαστηρίων Συμβουλευτικής Υποστήριξης σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Θεσσαλίας με πρώτο σταθμό την Ελασσόνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, κερδίζοντας παράλληλα συμβουλευτική καθοδήγηση από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και εμπειρογνώμονες για το ξεκίνημα της επιχείρησής τους, εκπαιδευτικό υλικό σε θέματα επιχειρηματικότητας και δωρεάν μαθήματα στο μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση,  μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του AgroStartup www.agrostartup.entre.gr ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Αλεξάνδρου Θεόδωρο (2410-626943). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου 2015, ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Ωδείου Ελασσόνας (Παλιά Σφαγεία).

Το έργο «Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: A path to equality» υλοποιείται από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4. «Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (γυναικείων οργανώσεων)» (Α’ και Β’ Κύκλος) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». Δικαιούχος είναι η «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων Του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ)»