Σεμινάριο Growth Hacking & Ψηφιακού Μαρκετινγκ από την GrowthRocks

    Από: Startup Team

Η GrowthRocks οργανώνει σειρά σεμιναρίων και workshops με στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές Growth Hacking και τον αντίκτυπό τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το πρώτο Growth Hacking Workshop στην Ελλάδα θα γίνει στους χώρους του The Cube (Κλεισόβης 8, Αθήνα 10677) και θα έχει διάρκεια 12 ωρών, επιμερισμένων σε τρίωρα, τις κάτωθι ημερομηνίες: 15/6, 18/6, 21/6, 25/6. Προσέλευση κάθε φορά στις 17:30 και λήξη στις 21:00. Κόστος ανά συμμετεχοντα: €150.

Το workshop απευθύνεται σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων (startup founders), σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ (μάνατζερς και στελέχη), και σε φοιτητές επιχειρησιακών σπουδών και ειδικότερα σε κείνους που στοχεύουν να εργαστούν στον τομέα του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Στo workshop θα γίνει:

Εισαγωγή στο Growth Hacking και στον αναπτυξιακό τρόπο σκέψης, περιγραφή των μεθόδων και των τεχνικών δημιουργίας και παρακολούθησης του πλάνου ανάπτυξης, ανάλυση των ψηφιακών καναλιών ανάπτυξης, ανάλυση των βελτιστοποιήσεων για την επίτευξη των στόχων, και περιγραφή και χρήση των απαραίτητων εργαλείων για την υλοποίηση και την μέτρηση των αποτελεσμάτων.

Η έμφαση του σεμιναρίου είναι στην πρακτικη εξάσκηση των τεχνικών και στη μέθοδο δημιουργίας του πλάνου ανάπτυξης και μέτρησης των αποτελεσμάτων. Αν οι συμμετέχοντες έχουν ήδη ιστότοπο, ή συγκεκριμένο επιχειρησιακό πρόβλημα ανάπτυξης, θα μπορέσουν να εξασκήσουν πρακτικές Growth Hacking και να μετρήσουν τα αποτελέσματά τους κατά τη διάρκεια του workshop.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του workshop υπάρχει στην ιστοσελίδα: bit.ly/growthcube
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την GrowthRocks στο τηλεφωνο 210 6917992 (Σάββας Ζορτίκης ή Νέστορας Λουϊζιδης) ή/και στο hello@growthrocks.com