Μηχανογραφικό Δελτίο 2015 από την Career In Progress

    Από: Startup Team

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και οι υποψήφιοι καλούνται πλέον να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιο πολύπλοκες και απαιτητικές. Μέσω της Συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου “εξετάζονται” τώρα στη Λήψη Εκπαιδευτικών Αποφάσεων και τον Σχεδιασμό Καριέρας. Η Επιστημονική Ομάδα της Career In Progress, κατανοώντας την αγωνία και τους προβληματισμούς γονέων και μαθητών, για αξιόπιστη και αντικειμενική πληροφόρηση για τα Τμήματα του Ελληνικού Ακαδημαϊκού Χάρτη και την Αγορά Εργασίας, ανταποκρίθηκε και φέτος στην πρόκληση Συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, δημιουργώντας στην ιστοσελίδα της, την Πύλη Μηχανογραφικού Δελτίου για το 2015.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από την εφαρμογή της ιστοσελίδας, να διαβάσουν Συμβουλές για τη σωστή Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, Τελευταία Νέα που αφορούν ημερομηνίες, ειδικές κατηγορίες, μετεγγραφές κ.α., να υπολογίσουν με εγκυρότητα τον ακριβή αριθμό Μορίων που συγκεντρώνουν, καθώς και να ενημερωθούν για τις Υπηρεσίες που προσφέρει η Career In Progress για τη Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου. Η φετινή καινοτομία της εφαρμογής, εμφανίζεται στη δημιουργία μιας ακόμα ενότητας με τίτλο: The Career In Progress Mentors, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υποψήφιοι μπορούν να διαβάσουν Συνεντεύξεις από Πτυχιούχους των Σχολών σχετικά με τις σπουδές, το επάγγελμα και την αγορά εργασίας πάνω στο αντικείμενο τους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Career In Progress στο www.careerinprogress.gr ή τηλεφωνικά, στο 210-3212838 για περισσότερες πληροφορίες.