Start Tel Aviv – The Pitching Event

    Από: Startup Team
πηγή: businessnews.gr

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα σε συνεργασία με τους Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS διοργανώνουν την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 (ώρα 18:30, Τεχνόπολη) την εκδήλωση Start Tel AvivThe Pitching Event για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού καινοτομίας Start Tel Aviv.

Η Ελληνική κοινότητα των startuppers ανταποκρίθηκε θερμά στον διαγωνισμό που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Πρεσβεία του Ισραήλ και τους ID-GC με 42 συμμετοχές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως είναι η πληροφορική, οι τηλεπικοινωνίες, η ιατρική, η εκπαίδευση, η βιοτεχνολογία, η ενέργεια, το περιβάλλον και ο αγροδιατροφικός τομέας κλπ.

Στην εκδήλωση οι 5 φιναλιστ με τις καλύτερες ιδέες, όπως αυτές προέκυψαν μετά την αξιολόγηση των 42 προτάσεων, θα διαγωνιστούν ζωντανά μπροστά σε κοινό και ομάδα διακεκριμένων Ελλήνων και Ισραηλινών κριτών για την ανάδειξη του νικητή που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο DLD Tel Aviv Innovation Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ καινοτομίας της χώρας (5-11 Σεπτεμβρίου 2015).

Για τον νικητή θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση εργαστηρίων (workshops) και ομιλιών καθώς και μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του ισραηλινού οικοσυστήματος.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα και ο συνιδρυτής των Industry Disruptors –Game Changers (ID-GC) κ. Μιχάλης Στάγκος. Ακόμη, έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν η διεθνώς καταξιωμένη Ισραηλινή ειδικός στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα κυρία Nava Swersky Sofer και ο κύριος Daniel Seal από το Ισραήλ, Ιδρυτής και CEO της AcreWhite, για την καινοτομία του Ισραηλινού μοντέλου και για το άνοιγμα των startups στις διεθνείς αγορές.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
businessnews.gr