325.000 δολάρια χρηματοδότηση για την ελληνική Rabt

    Από: Startup Team
πηγή: deasy.gr

Με επιτυχία έκλεισε ο γύρος χρηματοδότησης της ελληνικής startup Rabt, καθώς η εταιρεία συγκέντρωσε κεφάλαια 325.000 δολαρίων, από επενδυτές στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Η λύση της Rabt προσφέρει τη δυνατότητα σε εκδότες ψηφιακού περιεχομένου (κυρίως video) να παρέχουν προσωποποιημένο περιεχόμενο στους χρήστες. Το λειτουργικό της εταιρείας μπορεί να αναγνωρίσει συμπεριφορές και συνήθειες των χρηστών, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους εκδότες να προσφέρουν στοχευμένα σχετικό περιεχόμενο σε κάθε καταναλωτή. Με άλλα λόγια, ο καταλανωτής λαμβάνει περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει και ο εκδότης πετυχαίνει μεγαλύτερα επίπεδα εμπλοκής με το κοινό.

Στη χρηματοδότηση του Rabt συμμετείχε και ο Jerry Wang, υψηλόβαθμο στέλεχος του LeTV, της μεγαλύτερης video on demand πλατφόρμας της Κίνας, με περισσότερους από 300 εκατομμύρια χρήστες το μήνα. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Wang (που φιλοξενούνται στο δελτίο Τύπου της Rabt), τα αποτελέσματα της δοκιμαστικής χρήσης της λύσης της ελληνικής εταιρείας με το LeTV, έδειξαν μια εντυπωσιακή αύξηση στις επιδόσεις της πλατφόρμας. «Η λύση της Rabt έχει τρομερά αποτελέσματα στην κατανόηση των αναγκών των χρηστών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Wang, προσθέτοντας ότι οι προοπτικές της εταιρείας είναι τεράστιες.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
deasy.gr