Το Πρώτο Βήμα στις Ψηφιακές Πληρωμές

    Από: Startup Team

Το 1st Athens Digital Payments Summit διοργανώνεται από την International Telecommunication UnionITU, το TEE, και την ΕΜηΠΕΕ. Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού, Ναυτιλίας και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το Συνέδριο στηρίζουν οι ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ και GRECA και θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Ιουλίου 2015 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς).

 

Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αναδείξει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που σχετίζονται με την ενσωμάτωση και επιτυχή εφαρμογή στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, και να ανοίξει το διάλογο σχετικά με τις προκλήσεις που παρουσιάζονται για τη χώρα μας.

 

Το Συνέδριο θα κινηθεί γύρω από 4 κεντρικούς πυλώνες οι οποίοι και διαμορφώνουν της συνθήκες ανάπτυξης των ηλεκτρονικών πληρωμών. Λιανεμπόριο, τραπεζικός κλάδος, ψηφιακο – τεχνολογικό οικοσύστημα και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο συνιστούν μέσα από τις τοποθετήσεις διακεκριμένων ομιλητών το έδαφος για την  ανάπτυξη ενός γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου.

 

 

Sponsors:

Platinum Sponsor: Visa

Gold Sponsor: Εθνική Τράπεζα – RBS

Silver Sponsor: Cardlink – Cyta – Motivian – Τράπεζα Πειραιώς

Media Partner: Sofokleousin

Communication Sponsors: Ad Business – Direction – Η Εφημερίδα των Συντακτών – Retail Business – Sbc

OnLine Communication Sponsors: Advertising.grBusinessnews.grEuro2day.grParapolitka.grVoria.gr