Breaking News: Η Convert Group αναλαμβάνει την Υποστήριξη σε πληρωμές εξωτερικού Ελληνικών eShops & Digital Agencies

    Από: Startup Team
πηγή: ecommercenews.gr

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ECommerceNews.gr, μία ακόμα ελληνική εταιρεία ρίχνεται στη “μάχη” για την ενίσχυση των εταιρειών που έχουν βρεθεί σε δυσχερέστατη θέση λόγω των Capital Controls. Η Convert Group, αναλαμβάνει την υποστήριξη σε πληρωμές εξωτερικού ελληνικών eShops & Digital Agencies, χωρίς επιπλέον χρεώσεις, επιβάρυνση ή γραφειοκρατική διαδικασία, απλά με την κατάθεση του ποσού σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας στην Ελλάδα. Η ενέργεια αυτή αποτελεί μία σημαντική και άμεση προσπάθεια υποστήριξης ελληνικών e-shops & digital agencies των οποίων η λειτουργία εξαρτάται από ηλεκτρονικές πληρωμές υπηρεσιών για hosting, domains, λοιπές συνδρομές εργαλείων στο cloud ή εκτός αυτού.

Η υποστήριξη αυτή είναι εφικτή καθώς η Convert Group διαθέτει, λόγω της φύσης του αντικειμένου της, πιστωτικές κάρτες που εκτελούν συναλλαγές στο εξωτερικό και κάποια ποσά σε λογαριασμό της PayPal. Η υπηρεσία θα ισχύει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ή μέχρι να τερματιστεί αυτή η δυνατότητα από τους συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής ή εξαντληθούν τα χρήματα στον e-payment provider.

Η εταιρεία υποστηρίζει αιτήματα που γίνονται online στο goo.gl/d9c1uV και στα οποία δίνεται περιγραφή της ζωτικής σημασίας που έχει η υπηρεσία για την λειτουργία της επιχείρισης. Σημειώνεται ότι η ανταπόκριση στα αιτήματα θα γίνεται κάθε ημέρα από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
ecommercenews.gr