Το δίκτυο της ClickBanner επιλέγει το Πλαίσιο

    Από: Startup Team

Το δίκτυο διαφήμισης ClickBanner επίλεξε το Πλαίσιο για το ηλεκτρονικό του κατάστημα, ανοίγοντας και το κανάλι του Affiliation Marketing.

Έτσι, το Plaisio.gr θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει τα προϊόντα του και τις ενέργειες marketing που στηρίζονται στο eShop, μέσα από ένα εξαιρετικά ευρύ δίκτυο websites, που σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Clickbanner, ξεπερνάει πλέον τα 11.000, αλλά και από ένα πλούσιο μενού ενεργειών που σκοπεύουν στην ενίσχυση των πωλήσεών του μέσα από το μοντέλο του Affliation.

Θυμίζουμε στο σημείο αυτό, πως πρόσφατα επίλεξαν το δίκτυο της ClickBanner τόσο η Qatar Airways, όσο και η Fiat για να λανσάρει στην Ελληνική αγορά το νέο Fiat 500x.

Η Στεφανία Βασιλοπούλου, Founder & Managing Director του ClickBanner δήλωσε σχετικά:

…Η συνεργασία αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη των όσων έχει καταφέρει η εταιρεία μας τα τελευταία 6 χρόνια στο χώρο του Ελληνικού Internet.

Είμαστε περήφανοι που ακόμα ένα κορυφαίο Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κατάστημα εμπιστεύεται την ποιότητα των υπηρεσιών μας και αντιλαμβάνεται την προστιθέμενη αξία των μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

Αυτός ο τρόπος διαφήμισης είναι ο πιο αποτελεσματικός, αποδοτικός και οικονομικός, γι΄αυτό και, ειδικά αυτήν την εποχή, θεωρούμε ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει Ηλεκτρονικό Κατάστημα στην Ελλάδα το οποίο να μην χρησιμοποιεί και αυτόν τον τρόπο διαφήμισης για να αυξήσει τις online πωλήσεις του…

Περισσότερες πληροφορίες στο Blog της ClickBanner