Συνέντευξη Startup.gr: WBS ΙΚΕ – Betarades.gr

    Από: Startup Team

Μίνι Βιογραφικό Κυριάκου Φουρνιάδη, 27, fourniadis@wbs.gr: Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ασχολήθηκε από τα πρώτα έτη των σπουδών του με το online marketing και τις μηχανές αναζήτησης, πάνω στα οποία και έκανε και τη διπλωματική του εργασία με τίτλο “Search Engine Marketing: Θεωρία, Τεχνικές και μελέτη περίπτωσης”. Ξεκίνησε το project betarades.gr μαζί με τον Νίκο Μανουτσόπουλο το 2008. Πλέον ασχολείται με το management της WBS I.K.E.

Μίνι Βιογραφικό Νίκου Μανουτσόπουλου, 27, manoutsopoulos@wbs.gr: Σπούδασε Διοίκηση και Διαχείριση Έργων στο ΤΕΙ Λάρισας. Τον απασχόλησε από τα πρώτα χρόνια σπουδών του η αγορά του internet και οι τεχνικές marketing στις μηχανές αναζήτησης. Ασχολείται και αυτός με τη διαχείριση της WBS.

Μίνι Βιογραφικό Θοδωρή Ρίγανη, 31, riganis@wbs.gr: Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου ασχολήθηκε από νωρίς με την αθλητική δημοσιογραφία μετρώντας παρουσίες σε αρκετές εφημερίδες και έντυπα. Εντάχθηκε στην ομάδα του betarades το 2011 και έκτοτε αποτελεί αναντικατάστατο μέλος. Ασχολείται με τα social media και την ύλη που δημοσιεύεται στο betarades.gr.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνοι σας;

Συνέντευξη Startup.gr: WBS ΙΚΕ – Betarades.gr

Η αγάπη και το μεράκι για το συγκεκριμένο αντικείμενο μας ώθησε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεκινήσουμε την εταιρεία με σκοπό την ανάπτυξη και την παρουσίαση ενός άρτιου περιεχομένου. Τα ταξίδια στο εξωτερικό και η επαφή με ανθρώπους καταρτισμένους και έμπειρους στο χώρο του Betting μας βοήθησαν να αντιληφθούμε τις πραγματικές ανάγκες ενός παίκτη και μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο να βελτιωνόμαστε συνεχώς προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις εποχές. Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και δε σκεφτήκαμε ποτέ να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Βλέποντας πως ο κάθε ένας από τους τρεις μπορούσε να αναλάβει ένα διαφορετικό κομμάτι του πρότζεκτ. Ο πλουραλισμός των απόψεων και η συνεχής ανταλλαγή σκέψεων, ιδεών και σχεδίων αποτέλεσε για εμάς τη βάση για μία επιτυχημένη συνεργασία.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Συνέντευξη Startup.gr: WBS ΙΚΕ – Betarades.gr

Τo Betarades.gr απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με το Στοίχημα και ζητούν μία πολύπλευρη, έγκυρη και άμεση ενημέρωση. Στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες στον κλάδο του Στοιχήματος προσπαθήσαμε να πάμε τα πράγματα λίγο… πιο πέρα. Έτσι με πολλή σκέψη και πολλή δουλειά παρουσιάσαμε μία Online Στοιχηματική Εφημερίδα που εκτός από τα κλασσικά (πχ Αναλύσεις Αγώνων, Βαθμολογίες και Στατιστικά) είχε κάτι το μοναδικό. Προσέφερε τη δυνατότητα στους αναγνώστες να επικοινωνούν μεταξύ τους άμεσα μέσω Chat, σχολιάζοντας realtime όλες τις εξελίξεις. Έτσι το Betarades.gr άρχισε ως ένα συμβουλευτικό site για το στοίχημα και εξελίχθηκε στη Νο1 διαδραστική Online Στοιχηματική Εφημερίδα στην Ελλάδα. Και δε μείναμε μόνο εκεί. Στόχος μας ήταν κάθε χρόνο να ενσωματώναμε και μία καινοτομία. Η πιο πρόσφατη ήταν η προσθήκη των Προγνωστικών LiveBetting. Με δεδομένο πως ο Live Στοιχηματισμός είναι αρκετά διαδεδομένος και αγαπητός στους παίκτες προσφέρουμε προγνωστικά για Ζωντανό Στοιχηματισμό. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα η κατηγορία αυτή είχε γίνει ανέλπιστα αγαπητή.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Δε θέλουμε να περιοριστούμε σε τσιτάτα και κοινοτοπίες. Είναι πραγματικότητα πως αυτή τη στιγμή στη χώρα μας τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, ειδικά για τους νέους επιχειρηματίες και τις «φρέσκες» ιδέες. Όμως πραγματικά αν είστε αφοσιωμένος και… ταγμένος ολοκληρωτικά σε αυτό που αποφασίσετε να κάνετε τότε είναι σίγουρο πως θα το πετύχετε. Μην ασχολείστε με διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Εστιάστε σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και αφιερώστε το χρόνο σας για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.