Πίστωση 500 ευρώ για ελληνικές επιχειρήσεις στο Google AdWords

    Από: Startup Team
πηγή: deasy.gr

Επιστολή σε ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες κάνουν χρήση της διαφημιστικής πλατφόρμας Google AdWrods, έχει στείλει η Google, με την οποία τους γνωστοποιοεί ότι ο λογαριασμός τους έχει πιστωθεί αυτόματα 500 ευρώ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν αν θέλουν για τη διαφημιστική τους προβολή. Μια κίνηση που έρχεται να στηρίξει πολλές ελληνικές εταιρείες, οι οποίες λόγω της επιβολής των κεφαλαιακών ελέγχων, δεν είχαν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την διαφημιστική πλατφόρμα της αμερικάνικης εταιρείας.

Η επιστολή αναφέρει:

Σας στέλνουμε αυτήν την ενημέρωση επειδή έχετε δηλώσει ελληνικά στοιχεία χρέωσης στο λογαριασμό σας AdWords.

Γνωρίζουμε ότι μερικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη διαφήμισή τους στο διαδίκτυο λόγω των πρόσφατων ελέγχων κεφαλαίων. Κατανοούμε όμως ότι επιχειρήσεις όπως η δική σας στηρίζονται στο AdWords για να βρουν καινούργιους πελάτες. Στην προσπάθειά μας να σας υποστηρίξουμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, έχουμε προσθέσει 500 Ευρώ δωρεάν πίστωσης στον AdWords λογαριασμό σας, τα οποία μπορείτε, αν θέλετε, να χρησιμοποιήσετε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 00800 4414 8196 από τις 10:00πμ μέχρι και τις 17:00μμ (Δευτέρα-Παρασκευή) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Η Ελληνική ομάδα Google AdWords

διαβάστε περισσότερα εδώ:
deasy.gr