To Startup Grind επιστρέφει με τον CEO που σήκωσε $3,5 εκατ.

    Από: Startup Team

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, 6μμ στο INNOVATHENS

Με τον Γιώργο Σπανουδάκη (coFounder & CEO Pinnatta)

Το Startup Grind επιστρέφει στον καθιερωμένο πλέον κύκλο των μηνιαίων startup events μετά από το σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα. Η γνώριμη συνταγή με τα fireside chats και το δημιουργικό networking που έφερε το Startup Grind στην καρδιά του Αθηναϊκού επιχειρηματικού οικοσυστήματος συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά με τον Γιώργο Σπανουδάκη να κάνει το ποδαρικό της νέας σεζόν που ανοίγει μπροστά μας.

Ο coFounder & CEO της πετυχημένης mobile εφαρμογής Pinnatta θα μοιραστεί την μοναδική του εμπειρία για το πως κατάφερε να εξασφαλίσει $3,5 εκατ. σε 4 γύρους  χρηματοδότησης. Ποια στρατηγική ακολούθησε για να αποσπάσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και πως πέτυχε τέτοια ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο;

Με έδρα πλέον την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η Ελληνική startup είναι ένα λαμπρό παράδειγμα εταιρείας με εξαιρετική πορεία στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Σπανουδάκης θα μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο Silicon Valley καθώς το γνωρίζει από πρώτο χέρι ενώ παράλληλα θα αποκαλύψει τα σχέδια του για επέκταση σε 15 νέες χώρες σε όλον τον κόσμο. Γνωρίστε από κοντά έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες των τελευταίων χρόνων και δείτε πως ξεπέρασε τα προβλήματα για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα: 18:00

Χώρος: INNOVATHENS

Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Κρατήσεις Θέσεων

www.viva.gr/tickets/seminars/texnopoli/startup-grind-me-ton-giorgo-spanoudaki/

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Γιώργο Σπανουδάκη (Pinnatta coFounder & CEO)

20:00 – Networking

 

Follow Startup Grind Athens

Web: startupgrind.com/athens

Facebook: www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/