Νέο logo, νέα εποχή για την Google!

    Από: Startup Team
πηγή: digitallife.gr

Το λογότυπο της Google αλλάζει και εισέρχεται σε μία νέα εποχή, εγκαινιάζοντας μία οικογένεια που περιλαμβάνει τις κουκίδες του Google και το ανανεωμένο εικονίδιο “G”.

Logo, Alphabet, “G”

Μία καινούρια περίοδο εγκαινιάζει η Google με την παρουσίαση ενός νέου logo. Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της αναδιάρθρωσης της εταιρείας κάτω από το νέο brand της Alphabet, το καινούριο λογότυπο της Google, με αλλαγμένη γραμματοσειρά, πιο σύγχρονο και παχνιδιάρικο αλλά και με λιτή εμφάνιση, εγκαινιάζει μία νέα οικογένεια που περιλαμβάνει τις κουκίδες του Google αλλά και το ανανεωμένο πολύχρωμο πλέον εικονίδιο “G” που βλέπετε στις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης, τα οποία αποτελούν πλέον κομβικά σημεία των αναζητήσεων μας και συνιστούν μέρος ενός ολοκαίνουριου σχεδιασμού που θα ξεδιπλωθεί σύντομα σε όλα τα προϊόντα της Google.

Το σημερινό Doodle του Google Search δεν είναι τίποτα άλλο από το νέο… λογότυπο μαζί με ένα ιστορικό της εξέλιξης του στα χρόνια. Δείτε τις εδώ, όπως επίσης και στο ακόλουθο video που αποτελεί μία σύντομη ιστορία της Google.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
digitallife.gr