IFA 2015: Λίγο πριν την πρεμιέρα, δείτε τι αναμένουμε από τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς!

    Από: Startup Team
πηγή: digitallife.gr

Η αρχή του φθινοπώρου “ισοδυναμεί” στον κόσμο της τεχνολογίας με την πρεμιέρα της IFA, της μεγάλης έκθεσης που, κάθε χρόνο, μας μεταφέρει στο Βερολίνο για τις ανακοινώσεις σημαντικών συσκευών. Νέα smartphones, tablets, smartwatches και όχι μόνο από τους μεγαλύτερους “παίκτες” της αγοράς, θα στρέψουν το ενδιαφέρον μας και φέτος στην IFA 2015, με τις πρώτες παρουσιάσεις να ξεκινούν μεθαύριο 2 Σεπτεμβρίου αλλά και να συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες.

Asus

Η εταιρεία έχει προγραμματίσει event για τις 2 Σεπτεμβρίου, όπου σίγουρα θα δούμε ανακοινώσεις. Νέα ZenFone μοντέλα θα δώσουν το παρόν, μαζί και συσκευές που ανακοινώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι όπως το ZenFone Max με την μπαταρία των 5.000mAh ή το ZenFone Selfie με… ευνόητα χαρακτηριστικά, αλλά και τα Zenfone 2 Deluxe και ZenFone 2 Laser.

HTC

Η εταιρεία πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν παραμένει στους πρωταγωνιστές της αγοράς. Πρόσφατες φήμες για μία νέα ναυαρχίδα, το HTC O2, κυκλοφόρησαν έντονα, δε θεωρείται πάντως πιθανό ότι θα το δούμε στο Βερολίνο, καθώς είναι νωρίς για έναν αντικαταστάτη του M9. Ωστόσο, νέες mid-range προτάσεις στον τομέα των smartphones είναι εξαιρετικά πιθανό να λανσαριστούν στο πλαίσιο της γερμανικής έκθεσης όπως νέα μέλη της οικογένειας Desire.

Huawei

IFA 2015: Λίγο πριν την πρεμιέρα, δείτε τι αναμένουμε από τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς!

Οι Κινέζοι έχουν ήδη δυναμική παρουσία με teasers και πληροφορίες για την παρουσία τους στη Γερμανία με ξεχωριστό event στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου θα ανακοινώσουν έναν από τους πρωταγωνιστές της έκθεσης.

Πρόκειται για το Huawei Mate S (ή Mate 7S σύμφωνα με άλλες πληροφορίες) ένα νέο μέλος στην οικογένεια Mate με specs που θα εντυπωσιάσουν. Θα δούμε επίσης περισσότερα και για τοHuawei Watch και -γιατί όχι- και άλλα smartphones με περισσότερο mid-range προσανατολισμό.

Lenovo

Μπορεί οι Κινέζοι να δίνουν βαρύτητα στη Motorola (την οποία έχουν αποκτήσει) όσον αφορά τα smartphones τους, ωστόσο το brand Lenovo είναι ακόμη ισχυρό. Αν πιστέψουμε πρόσφατα leaks ίσως δούμε στην IFA 2015, το Vibe S1 το πρώτο smartphone με dual front-facing camera. Ίσως δούμε και άλλα μοντέλα όμως, όπως τα Vibe P1 και P1 Pro, με μπαταρία 5.000mAh, αλλά και το Vibe X3 με dual front-facing speakers και Hi-Fi 3.0 software.

LG

Γνωρίζουμε πως η LG ετοιμάζεται να λανσάρει το επόμενο Nexus 5 σε συνεργασία με την Google, ωστόσο η IFA δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για μία τέτοια παρουσίαση που αναμένεται να γίνει ξεχωριστά, με πιθανότερη ημερομηνία τις 29 Σεπτεμβρίου ίσως μαζί με το επίσημο λανσάρισμα του Android 6.0 Marshmallow. Όσον αφορά λοιπές συσκευές, οι φήμες αναφέρονται σε ένα premium μοντέλο το οποίο ίσως ονομάζεται LG G4 Pro. Δεν ξέρουμε αν θα το δούμε στην IFA βέβαια, ενώ τις ίδιες αμφιβολίες διατηρούμε και για την πιθανότητα παρουσίασης νέου κυρτού smartphone από τους Κορεάτες, στα πρότυπα της Samsung. Θα δούμε σίγουρα το tablet LG Pad II που ανακοινώθηκε πρόσφατα και ίσως και κάποιο νέο smartwatch. H LG πάντως θα δώσει βαρύτητα και σε άλλες κατηγορίες συσκευών, όπως π.χ. smart home λύσεις όπου σήμερα είχαμε την ανακοίνωση του SmartThinQ Sensor, περιφερειακά όπου έχουμε γνωρίσει το καινοτόμο keyboard Rolly και βέβαια OLED TVs.

Microsoft

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δε θα δούμε νέα Lumia στην IFA 2015, καθώς όλες οι πληροφορίες μιλούν για ξεχωριστό event στις 19 Οκτωβρίου στο οποίο θα δούμε τα κορυφαία Lumia 950 και 950 XL με Windows 10 αλλά πιθανότατα και άλλες συσκευές (Surface Pro 4 tablet, Band 2 wearable ίσως και Mini έκδοση της κονσόλας Xbox One). Η αμερικανική εταιρεία πάντως έχει προγραμματίσει event στην IFA 2015 στις 4 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα δούμε σύμφωνα με την ανακοίνωση “νέες Windows 10 συσκευές όπως tablets, υβριδικά μοντέλα, premium notebooks, συσκευές gaming και all-in-ones”.

Motorola

IFA 2015: Λίγο πριν την πρεμιέρα, δείτε τι αναμένουμε από τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς!

Η εταιρεία έχει αποκαλύψει τις νέες δυναμικές της προτάσεις στο χώρο των smartphones, μέσα στο καλοκαίρι. Τα Moto X Style, Moto X Play και Moto G 2015 γοητεύουν ήδη τους καταναλωτές, όμως εκείνο που δεν έχει αποκαλυφθεί και φαίνεται ότι θα γνωρίσουμε στην IFA 2015 είναι το επόμενο smarwatch της Motorola, το νέο Moto 360 που από τις φωτογραφίες φαίνεται εντυπωσιακό.

Samsung

IFA 2015: Λίγο πριν την πρεμιέρα, δείτε τι αναμένουμε από τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς!

Φέτος, οι Κορεάτες έκαναν την έκπληξη και, παρόλο που μας είχαν συνηθίσει να παρουσιάζουν στην IFA το καινούριο τους Note μοντέλο, πραγματοποίησαν την αποκάλυψη στο ξεχωριστό “Unpacked event” που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου. Εκεί είδαμε το Galaxy Note5αλλά και το Galaxy S6 Edge+ που θα δούμε πιο άμεσα στην Ευρώπη. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι οι δύο αυτές κορυφαίες συσκευές δε θα βρίσκονται στη γερμανική έκθεση, ωστόσο οι Κορεάτες, όσον αφορά νέες παρουσιάσεις, δίνουν έμφαση σε κάτι διαφορετικό: το πρώτο στρογγυλό smartwatch τους, το εντυπωσιακό στην όψη Gear S2 μία πρόταση που πολλοί αναμένουν να δουν και από κοντά.

Πληροφορίες για νέα smartphones δεν υπάρχουν και πολλές, αν και οι πρόσφατες διαρροές για τη σειρά Galaxy O που ίσως ετοιμάζουν οι Κορεάτες σε συνεργασία με την Oculus έχουν ταράξει τα νερά…

Sony

IFA 2015: Λίγο πριν την πρεμιέρα, δείτε τι αναμένουμε από τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς!

Εδώ θα έχουμε λανσαρίσματα κορυφής, καθώς οι Ιάπωνες ήδη μας έχουν προετοιμάσει για την παρουσία της επόμενης ναυαρχίδας τους στο event που έχουν προγραμματίσει για τις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Το Sony Xperia Z5 όχι μόνο θα κάνει πρεμιέρα, αλλά, σύμφωνα με τελευταίες διαρροές, ίσως και σε τρεις εκδόσεις, με αποκορύφωμα την Premium με οθόνη ανάλυσης 4K για πρώτη φορά σε smartphone. Στην έκθεση θα είναι φυσικά και το SmartBand 2 που πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι ξεκινάει η διάθεσή του και ίσως ακόμη περισσότερες εκπλήξεις από τους Ιάπωνες.

ZTE

Δεν υπάρχουν σημαντικές διαρροές, όμως οι πληροφορίες σημειώνουν ότι θα έχουμετουλάχιστον μία νέα ανακοίνωση από τους Κινέζους στην IFA 2015. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε και ήδη γνωστές συσκευές όπως το Blade D6 ή κάποια Axon μοντέλα στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
digitallife.gr