Digitized 2015: Η δημιουργικότητα στα ψηφιακά μέσα γίνεται θεσμός

    Από: Startup Team

Στην 5η του διοργάνωση το Digitized έχει καθιερωθεί πια ως ένας θεσμός που προσελκύει τους επαγγελματίες του χώρου της δημιουργικότητας στα ψηφιακά μέσα (και όχι μόνο), από την Ελλάδα και το εξωτερικό (κυρίως τον ευρύτερο χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης).

Σχεδιαστές, προγραμματιστές, αλλά και επιχειρηματίες και στελέχη  του μάρκετινγκ συγκεντρώνονται κάθε φορά, γύρω από μια σειρά διαλέξεων κι εργαστηρίων για να ακούσουν να δουν, να μάθουν, να εμπνευστούν αλλά και να αλληλεπιδράσουν.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το πάνελ των ομιλητών περιλαμβάνει κάποια από τα πιο σημαντικά αλλά και πιο πρωτοποριακά γραφεία του χώρου σε διεθνές επίπεδο. Ανάμεσά τους οι Cartelle, Huge Inc, Al Jazeera, Hello Monday και Wedontneedroads.

Tο πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου και των εργαστηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα, το κόστος για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι €60, ενώ υπάρχει σημαντική έκπτωση για ανέργους και φοιτητές. Μέχρι το τέλος του μήνα Ιουνίου υπάρχει έκπτωση -50% για όσους κλείσουν εγκαίρως τα εισιτήριά τους.

Πληροφορίες σχετικές με το digitized, το πρόγραμμα, αλλά και την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε στο www.digitized.gr και στο viva.gr