Νέες υπηρεσίες από την Analysis Business Consulting

    Από: Startup Team

«Φρέσκια» στη νέα εποχή η εταιρία από τη Θεσσαλονίκη, εγκαινίασε τη νέα της ιστοσελίδα και το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της.

 

Το ΕΣΠΑ 2007-2013 όπως όλα δείχνουν θα παραταθεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, ενώ το νέο πακέτο έχει ήδη υπογραφεί και είναι σε ισχύ έως και το 2020. Αυτό ωθεί τις εταιρίες συμβούλων να επανακαθορίσουν τη στρατηγική τους, χαράζοντας τον δρόμο για τις επενδύσεις που θα έρθουν στη χώρα.

 

Σαφώς και η κατάσταση στην αγορά δεν μοιάζει σε τίποτα με τις χρυσές εποχές προηγούμενων δεκαετιών και αυτό αναγκάζει όλες τις επιχειρήσεις να στραφούν στα νέα δεδομένα.

 

Η Analysis Business Consulting, αφουγκραζόμενη το κλίμα της αγοράς, και με γνώμονα το να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις σε κάθε τους βήμα, παρουσίασε τη νέα της ιστοσελίδα, www.analysisbc.gr μέσα από την οποία μπορείτε να βρείτε και το νέο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της.

 

Ειδικότερα μπορούμε να σημειώσουμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και προώθησης, τη λογιστική παρακολούθηση, τη στροφή στον νέο επιχειρηματία όπως και τον ιδιώτη, αλλά και την ενασχόληση της με προγράμματα ανέργων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ανανεωμένο www.analysisbc.gr

 

Στοιχεία:

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης –  Κτήριο Γ2  –  Γραφείο 2.3

Τ.Κ.  55535 – Πυλαία – Θεσσαλονίκη

Τηλ.  2310 365155 Φαξ.  2310 365157

e-mail. info@analysisbc.gr