Σήμερα στις 20:00 η παρουσίαση των νέων iPhone και άλλες ανακοινώσεις από την Apple. Πώς θα δείτε live το event;

    Από: Startup Team
πηγή: digitallife.gr

Η IFA 2015 ολοκληρώνεται σήμερα, το απόγευμα ωστόσο φτάνει η μεγάλη ώρα για την Apple, που στις 20:00 ώρα Ελλάδας έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει το μεγάλο event της, στο οποίο έχει “προσκαλέσει” ψηφιακά όλους τους φίλους της μέσω του “Hey Siri, give us a hint”invitation.

Η εκδήλωση, που αναμένεται να είναι από τις πλέον εντυπωσιακές των τελευταίων ετών για την εταιρεία του Cupertino, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Bill Graham Civic Auditorium στην πόλη του San Francisco και ανάμεσα στις σημαντικές ανακοινώσεις της Apple αναμένεται να δούμε τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, ίσως ένα ακόμη iPhone 6c (αν και δε θεωρείται τόσο πιθανό), νέο (ή νέα) iPad, Apple TV και πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Πώς μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε live τις σημαντικές ανακοινώσεις του αμερικανικού κολοσσού.

Όπως κάθε φορά, η Apple μεταδίδει το event μέσω live streaming για τους κατόχους των συσκευών της, ωστόσο αυτή τη φορά κάνει την έκπληξη, σημειώνοντας ότι η μετάδοση θα επιτραπεί και για χρήστες Windows 10.

Έτσι, όσοι έχουν τον Safari 6.0.5 ή νεότερο σε OS X 10.8.5 ή νεότερο, Safari σε iOS 7 ή νεότερο, Apple TV από την έκδοση 6.2 ή νεότερη, αλλά και Windows 10 με τον νέο Edge browser της Microsoft θα παρακολουθήσουν απροβλημάτιστα το live stream της εκδήλωσης από το site www.apple.com/apple-events/september-2015/.

Στις 8 το απόγευμα και για λίγες ώρες, οι fans της Apple μπορούν να ξεχάσουν για λίγο την πολιτική επικαιρότητα της χώρας μας αλλά και το… debate των πολιτικών αρχηγών και να μπουν στους ρυθμούς των νέων iPhone και των υπόλοιπων σημαντικών ανακοινώσεων της εταιρείας. Η αναμονή είναι πλέον πολύ μικρή…


διαβάστε περισσότερα εδώ:
digitallife.gr