Το 1ο CAPITALS Circle Economic Dialogue Series στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στο Βερολίνο, την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα το πρώτο event διαλόγου για την οικονομία από το Διεθνές Club CAPITALS Business Circle, με θέμα: «Η Αειφορία ως στρατηγικός παράγοντας για την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Εταιρικές Επιδόσεις».

Η εκδήλωση, στην οποία συνδιοργανωτές είναι η Global Sustain και η SGT SYMEON G. TSOMOKOS S.A., θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη, 1 Οκτωβρίου στις4 μ.μ., στο πλαίσιο του Sustainability Forum που η Global Sustain πραγματοποιεί την επόμενη ημέρα.

Στην εκδήλωση, θα συμμετέχουν ως ομιλητές σε μια διαδραστική συζήτηση γνωστοί τεχνοκράτες και ειδικοί από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας και των επιχειρήσεων, τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα, οι οποίοι θα μιλήσουν μέσα από την εμπειρία τους και πέρα από θεωρητικά σχήματα για τη συμβολή της αειφορίας στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και την ανάγκη ενσωμάτωσής της στην εταιρική στρατηγική.

Ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι:

  • Bruce Piaceski, Πρόεδρος AHC Group, ΗΠΑ.
  • Nazar Al Baharna, τέως Υπουργός Εξωτερικών, Βασίλειο του Μπαχρέϊν.
  • Μάρκος Λουκογιαννάκης, Γενικός Διευθυντής, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
  • Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, τέως Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
  • Μαρία Παπαζαρκάδα, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Atradius Credit Insurance N.V..
  • Πέτρος Σελέκος, τέως Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών Επενδύσεων.
  • Πέτρος Κόκκαλης, Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Πρόεδρος Blue Growth Piraeus Initiative

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Το event τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Αθήνα, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνο-Αζέρικου Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Σύνδεσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, του Blue Growth Piraeus, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του ALBA Graduate Business School και της Synergie και θα πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Β & Μ Θεοχαράκη, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, της Ελληνικά Κελάρια Οίνων Δ. Κουρτάκης Α.Ε.