Open Coffee Athens LXXV

    Από: Startup Team

Το Open Coffee ξεκινά τη νέα σεζόν με μία συνάντηση που δεν πρέπει να χάσετε! Το απόγευμα αυτής της Παρασκευής, 2 Οκτωβρίου, συναντιόμαστε στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και επαφές, πρωτίστως για να μιλήσουμε για startups στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα, χωρίς γραβάτα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

 

Ομιλητές

– Οι Αλέξανδρος Καραβίτης και Πάνος Τσάκος, εκ των συνιδρυτών της Viva, θα παρουσιάσουν το Viva Wallet και τις ευκαιρίες που αυτό δημιουργεί για νέους επιχειρηματίες, καθώς και διδάγματα από την πορεία της εταιρείας ως σήμερα.

– Ο Νικόλας Ιωαννίδης, ιδρυτής & CEO του Qrator, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα έκδοση του ομώνυμου κοινωνικού δικτύου για δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει, εκτός από μέσο συνάθροισης, επίσης την πλατφόρμα διάθεσης των δημιουργιών τους.

– Ο Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, ιδρυτής του Quizdom, θα παρουσιάσει την ιστορία πίσω από το ελληνικό παιχνίδι ερωτήσεων που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο χρήστες, τα σχέδιά του για το μέλλον, καθώς επίσης πρακτικά tips growth hacking.

– Ο Σπύρος Μαγιάτης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την ως τώρα πορεία της Workable. Θα ακολουθήσει fireside chat, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια την επιχειρηματική νοοτροπία, τις αποφάσεις αλλά και τις προσκλήσεις που αντιμετώπισε η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Πρόγραμμα

Το Μουσείο Μπενάκη βρίσκεται στον αριθμό 138 της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο του Μουσείου στις 19.00, ενώ το κυρίως μέρος –αυτό του networking– συνεχίζεται στο bar αμέσως μετά. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Λίστα συμμετεχόντων και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό facebook event. Να είστε εκεί!