2 νέα App από τη Warply Ad Network

    Από: Startup Team

Στο Warply Ad Network τα 2 νέα apps newsauto και newmoney

Με συνολικά 60 apps και mobile websites, το Warply Ad Network γίνεται η ισχυρότερη programmatic buying διαφημιστική πλατφόρμα στο Mobile

Το Warply Ad Network επεκτείνεται με ακόμη δύο νέα applications, τα “newsauto” και “newmoney” του Ομίλου του Πρώτου θέματος. Η ένταξη των νέων μέσων ενισχύει τη δυναμική του Warply Ad Network που πλέον αριθμεί πάνω από 60 premium μέσα – mobile apps και mobile websites – και το καθιστά ως την πιο ολοκληρωμένη programmatic buying διαφημιστική πλατφόρμα, με εξειδίκευση στα premium mobile ads και στο native advertising.

 

Ειδικότερα, στην πλατφόρμα της Warply προστίθενται από τον Οκτώβρη, τα 2 νέα mobile applications “newmoney” και “newsauto” – που έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει η Warply εξ’ ολοκλήρου – και διακρίνονται για τα feature τους, τον σχεδιασμό αλλά και για το περιεχόμενό τους. Με βασικό τους αντικείμενο, τη χρηματοοικονομική ενημέρωση και το αυτοκίνητο αντίστοιχα, οι δυο νέες εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε iOS και Android, αναμένεται να έχουν χιλιάδες downloads, χάρη στο πλούσιο και ενημερωμένο περιεχόμενό τους.

 

Όπως δήλωσε και ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply: «Το Mobile σήμερα κυριαρχεί στο χώρο της επικοινωνίας και για να το διαπιστώσει κανείς, αρκεί να δει το ποσοστό επισκεψιμότητας των sites στην Ελλάδα, που σήμερα κατά 65% έρχεται από το mobile. Επιπλέον, στο δίκτυο της Warply εντάσσονται όλα τα μεγαλύτερα και premium ελληνικά media– και αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε προνομιακές δυνατότητες στους διαφημιζόμενους, που επιθυμούν προβολή μέσω mobile στους δημοφιλέστερους Έλληνες publishers. Ένα ακόμη γεγονός που μας διακρίνει, είναι η programmatic buying διαφημιστική πλατφόρμα μας και όλα τα first και second party data που διαθέτουμε μέσω αυτής και μας επιτρέπουν την κατάλληλη στόχευση και επιλογή κοινών (target audiences), καθώς και την επιλογή άλλων παραμέτρων, ώστε να εξυπηρετούμε τις μοναδικές ανάγκες κάθε καμπάνιας με τον καταλληλότερο τρόπο. Όλα αυτά μαζί, καθιστούν το Warply Ad Network ως την ισχυρότερη programmatic buying διαφημιστική πλατφόρμα στο Mobile».

 

 

Σχετικά με την Warply

 

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

 

H Warply έχει 3 επιμέρους business units, ανάμεσά τους και τo “Warply Audiences” και  “Warply Mobility”, που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα.

 

Στη Warply ανήκει και το χωριστό πλέον τμήμα της «Warply Ad Network». Πρόκειται για το κορυφαίο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο «Warply Ad Network» περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: 24Media, Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, κα.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και  Facebook.