Νέα χρηματοδότηση ύψους 1.000.000 δολαρίων για την Pinnatta

    Από: Startup Team

Η Pinnatta, η πλατφόρμα διαδραστικών μηνυμάτων, ανακοίνωσε σήμερα την επιτυχή ολοκλήρωση μιας νέας χρηματοδότησης ύψους 1.000.000 δολαρίων, φτάνοντας το συνολικό ποσό επένδυσης στην εταιρεία στα 4.250.000 δολάρια. Στο νέο γύρο χρηματοδότησης συμμετείχαν τα επενδυτικά ταμεία Odyssey Venture Partners, Piraeus Jeremie Tech Catalyst (PJTC), Έλληνες επενδυτές μέσω της νέας πλατφόρμας συμμετοχικών επενδύσεων Open Circle, καθώς και ο Οικονομικός Διευθυντής της Pinnatta, Ευτύχης Τσαουσίδης.

H εταιρεία, μετά την επιτυχή συνεργασία της με το Facebook και τη δημοσίευση της εφαρμογής Pinnatta for Messenger, το οποίο αριθμεί ήδη περισσότερους από 250.000 χρήστες σε διάστημα 4 μηνών, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη BigTime, με στόχο την εξάπλωσή της σε νέες αγορές και πρόκεται σύντομα να λανσάρει στη Νότια Αφρική. Πρόσφατα μάλιστα, ολοκλήρωσε μερικές ακόμα σημαντικές συνεργασίες με κολοσσιαίες εταιρείες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένης της Vodafone (πανευρωπαϊκά) και της  Khalijtel στη Μέση Ανατολή. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με αυτές.

Το νέο κεφάλαιο θα δώσει στην εταιρεία τη δυνατότητα να εκτελέσει με επιτυχία το στρατηγικό επεκτατικό της πλάνο, λανσάροντας σε ακόμα περισσότερες γεωγραφικές περιοχές και εξασφαλίζοντας συνεργασίες με περισσότερους messengers ώστε να προσφέρει τα διαδραστικά της μηνύματα (Pinnattas) σε όσο το δυνατόν περίσσότερους χρήστες. Επίσης η εταιρεία θέλει να επενδύσει στη δημιουργία εργαλείων, ώστε να μπορεί ο καθένας να φτιάξει τα δικά του Pinnattas.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.pinnatta.com/blog/pinnatta-raises-1m-to-bring-interactive-messaging-to-all-messengers/

Σχετικά με την Pinnatta

Η Pinnatta είναι η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής διαδραστικών μηνυμάτων στον κόσμο, επιτρέποντας στους χρήστες smartphone να δημιουργούν, να μοιράζονται και να αλληλεπιδρούν με μοναδικές ευχετήριες κάρτες και μηνύματα. O αποστολέας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από εξατομικευμένες επιλογές, διαθέσιμες για κάθε περίσταση, ενώ ο παραλήπτης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τo Pinnatta μήνυμά του με το να αγγίξει, φυσήξει, διπλώσει, τρίψει ή ακόμα και κουνήσει τη συσκευή του.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές και μετρά περισσότερα από 2.000.000 downloads. Η Pinnatta ιδρύθηκε το 2011 στο Sunnyvale της Καλιφόρνια (ΗΠΑ), και διατηρεί επίσης γραφείο στην Αθήνα (Ελλάδα). Η εταιρεία υποστηρίζεται από Αμερικάνους, Ρώσους, Κινέζους, Ιάπωνες, Άγγλους και Έλληνες επενδυτές και έχει αντλήσει μέχρι στιγμής κεφάλαια ύψους $4,25Μ.

Pinnatta Funding Overview via crunchbase

Νέα χρηματοδότηση ύψους 1.000.000 δολαρίων για την Pinnatta

Funding Rounds via crunchbase

Νέα χρηματοδότηση ύψους 1.000.000 δολαρίων για την Pinnatta