H ελληνική miipharos στο Pitch event του Web Summit 15’.

    Από: Startup Team

H miipharos είναι η μοναδική Ελληνική και Κυπριακή εταιρεία η οποία επιλέγη ανάμεσα σε 1.300 αιτήσεις για να παρουσιάσει την πρωτοπόρα υπηρεσία της στο PITCH event μπροστά στα μεγαλύτερα παγκόσμια media και διεθνούς φήμης επενδυτές και επιχειρηματίες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση εταιρειών τεχνολογίας που πραγματοποιείται για ακόμη μια χρονιά με πάνω από 30.000 συμμετέχοντες από όλο το κόσμο, 21 ξεχωριστά events μέσα σε 3 μέρες, 1.000 ομιλητές με τη συμμετοχή εταιρειών όπως η Google, Facebook, Audi, KPMG και άλλες.

 

Τι είναι η υπηρεσία miipharos;

To miipharos είναι μια cloub based πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία και εταιρείες εστίασης να δημιουργήσουν προσωποποιημένες και location based mobile marketing καμπάνιες μέσα στο κατάστημα, κοντά στα προιόντα αλλά και offline. Ταυτόχρονα παρέχει τις πληροφορίες για τη συμπεριφορά των επισκεπτών-πελατών, την απόδοση σε πραγματικό χρόνο των προσφορών και προωθητικών ενεργειών μέσω αναλυτικών στατιστικών.

Μερικές μόνο από τις δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα στους marketers και στα καταστήματα είναι:

  • Δημιουργία προσωποποιημένων καμπανιών μέσα στο κατάστημα με βάση τα δημογραφικά χαρακτηριστικά (φύλο, ηλικία, γλώσσα κ.α.) του επισκέπτη και τις προτιμήσεις του.
  • Στόχευση των επισκεπτών σε συγκεκριμένες προιοντικές κατηγορίες ή προιόντα και διάδραση με αυτά.
  • Δυνατότητα παροχής πρόσβασης στο internet, αυτόματα, εφ’ όσον ο χρήστης έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή του εκάστοτε καταστήματος, χωρίς καμία περαιτέρω κίνηση ή social media login. Έτσι ενισχύονται οι mobile marketing καμπάνιες των εταιρειών και συνεπώς ο αριθμός των downloads της εκάστοτε εφαρμογής.
  • Πλήρη στατιστικά για τη συμπεριφορά των καταναλωτών μέσα στο κατάστημα και πιο συγκεκριμένα τις ακολουθούμενες διαδρομές, τις αγοραστικές συνήθειες, τους χρόνους παραμονής στο κατάστημα και την συχνότητα επίσκεψης.
  • Απόλυτη μέτρηση προωθητικών ενεργειών σε πραγματικό χρόνο τόσο από το κατάστημα-πελάτη  όσο και από τους προμηθευτές τους.

Η πλατφόρμα της miipharos παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με λογισμικά Marketing Automation, CRM, Loyalty & PoS, ενώ οι υπηρεσίες miipharos προστατεύονται από παγκόσμια πνευματικά δικαιώματα.

 

Τον επόμενο μήνα μεγάλη ελληνική αλυσίδα λιανικής ξεκινά πρώτη την εφαρμογή personalized location based marketing με την χρήση των καινοτόμων υπηρεσιών miipharos ενώ πρόσφατα συνάφθηκε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Virginia και τη Μarketo.