Το Antenna.gr στο Warply Ad Network

    Από: Startup Team

Το Warply Ad Network, το μεγαλύτερο premium διαφημιστικό δίκτυο στο κανάλι του mobile, επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Όμιλο Ant1 με την προσθήκη του Antenna.gr στο roster των premium mobile web sites. Η ένταξη του Antenna.gr έρχεται να σφραγίσει την ήδη επιτυχημένη συνεργασία του Ομίλου Ant1 με την Warply, που έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια με το mobile application του Ant1 – και να ενισχύσει τις κατηγορίες κοινών στο Warply  Ad Network στους τομείς της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Με συνολικά πάνω από 6 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες και σημαντική απήχηση στα νεανικά κοινά – το 60% των χρηστών είναι ηλικίας 18-34 ετών – το Antenna.gr είναι ένα από τα πιο δυναμικά μέσα και στο mobile. Μέσα στον τελευταίο κιόλας χρόνο, το Antenna.gr είχε πάνω από 9 εκατομμύρια επισκέψεις από χρήστες μέσω smartphone και tablet – και διαρκώς ανοδική τάση. Η μεγάλη γκάμα στη θεματολογία των προγραμμάτων και η διαρκής και άμεση ενημέρωση για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά χάρη στα οποία έχει κερδίσει την προτίμηση των χρηστών.

Με την προσθήκη και του Antenna.gr, το Warply Ad Network κατέχει πια την πλειοψηφία των μεγάλων media publishers και μια τεράστια βάση 1st και 2nd party data, προσφέροντας στους διαφημιζόμενους στοχευμένη πρόσβαση στις καταλληλότερες κατηγορίες κοινών ανά περίπτωση. Έτσι, μέσω της Warply, διασφαλίζεται η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών της κάθε καμπάνιας, με άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα-πάντα σε ένα brand safe περιβάλλον.

 

Σχετικά με την Warply

 

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

 

H Warply έχει 3 επιμέρους business units, ανάμεσά τους και τo “Warply Audiences” και  “Warply Mobility”, που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα.

 

Στη Warply ανήκει και το χωριστό πλέον τμήμα της «Warply Ad Network». Πρόκειται για το κορυφαίο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο «Warply Ad Network» περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: 24Media, Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, κα.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και  Facebook.