Σαββατοκύριακο δωρεάν εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα

    Από: Startup Team

To Start Up Safary Athens, θα πραγματοποιηθεί από τις  20 έως 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα, και θα περιλαμβάνει  δωρεάν για το κοινό εργαστήρια, σεμινάρια, διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις, παρουσιάσεις & networking events στους χώρους όπου χτυπά η καρδία της νεανικής επιχειρηματικότητας της πόλης.

Για ένα Σαββατοκύριακο χώροι και πρωτοβουλίες στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας ανοίγουν τις πόρτες τους σε  νέους επιχειρηματίες, άνεργους, φοιτητές και όσους ασχολούνται ενεργά με την ψηφιακή επιχειρηματικότητα να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για να ενημερωθούν, δικτυωθούν και να ανταλλάξουν ιδέες και  εμπειρίες.

Πρόκειται για μια κίνηση εξωστρέφειας του οικοσυστήματος, μια βόλτα στον χάρτη επιχειρηματικότητας της Αθήνας.  Και για φέτος η συμμετοχή του οικοσυστήματος είναι σχεδόν καθολική. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων Corallia, The Egg, , Found.ation,Θ.Ε.Α., Innovathens, Orange Grove και πάνω από 30 startup και μεγάλες εταιρείες.

Το Startup Safary ξεκίνησε στο Βερολίνο και αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται σε 7 Ευρωπαϊκές πόλεις μαζί με την Αθήνα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και οι τρόποι εγγραφής βρίσκονται στην διεύθυνση

www.athens.startupsafary.com

Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί μεταξύ άλλων υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί τον κορμό των εκδηλώσεων της Παγκόσμια Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, συνεργάζεται με την Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Microsoft