Συνεργασία HappyFiit – Cosmos Sport – Run Track

    Από: Startup Team

 

Ή αλλιώς πως η καθημερινή σου άσκηση μπορεί να σε επιβραβεύσει σε κάθε προσωπικό σας ρεκόρ

Αθήνα, Νοέμβριος 2015 – Σίγουρα γνωρίζετε κι έχετε χρησιμοποιήσει εφαρμογές smartphone για την καταμέτρηση και τη βελτίωση των επιδόσεων σας στο τρέξιμο. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμη είναι τη Run Track, την ελληνική εφαρμογή τρεξίματος για smartphones που επιπλέον παρέχει καινοτόμες λύσεις επιβράβευσης της προσωπικής σας επίδοσης. Συγκεκριμένα, όταν ο αθλητής που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Run Track ξεπεράσει κάποιο προσωπικό του ρεκόρ ως προς τη μέση ταχύτητα και τη χιλιομετρική απόσταση τότε αυτόματα επιβραβεύεται με μεγάλη έκπτωση σε επώνυμο αθλητικό εξοπλισμό.

Ο μηχανισμός επιβράβευσης της προσωπικής επίδοσης που χρησιμοποιεί η Run Track ανήκει στην πρωτοπόρο τεχνολογική πλατφόρμα HappyFiit (www.happyfiit.com) και στην εμπορική συνεργασία αυτής με τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport (www.cosmossport.gr). Έχει σημασία να σημειωθεί επίσης ότι η συνεργασία αυτή είναι αμιγώς ελληνική καθώς και τα τρία εμπλεκόμενα μέρη είναι 100% ελληνικών συμφερόντων.

Κατεβάστε το Run Track (play.google.com/store/apps/details?id=com.bakas.dinos.runtrack&hl=el) δωρεάν, την πρώτη ελληνική εφαρμογή android smartphone για τρέξιμο και αυξήστε τις επιδόσεις σας επωφελούμενοι ταυτόχρονα από την ελκυστική έκπτωση -30% στα προϊόντα adidas Running.

 

HappyFiit: Rewarding your Personal best

H HappyFiit είναι μία πρωτοπόρος τεχνολογική πλατφόρμα στο χώρο του Sports & Fitness με έδρα την Ελλάδα και σκοπό την διάδοση της υγιεινής ζωής και άθλησης στον ευρύτερο πληθυσμό με ανάπτυξη και παροχή μηχανισμών επιβράβευσης. Η ομάδα της HappyFiit αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη από το χώρο της τεχνολογίας και των πωλήσεων. Πιο συγκεκριμένα: Δημήτρης Αϊβάτογλου, Βενιαμίν Ησαΐας, Οδυσσέας Μπουρνάς και Θωμάς Κατάκης. Περισσότερες πληροφορίες στο www.happyfiit.com. Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2167006915.