Ο CEO του “AirBnB για σκάφη” στο Holiday Party του Startup Grind Athens

    Από: Startup Team

“Το Startup Grind Athens μπαίνει για τα καλά στο εορταστικό mood και κληρώνει 10 δωρεάν προσκλήσεις για το Holiday Party event με επίσημο καλεσμένο τον Αντώνη Φιοράκη, CEO του incrediblue. Μη χάσετε την μοναδική ευκαιρία να συζητήσετε face-2-face με τον coFounder του αποκαλούμενου και ως “AirBnB γα σκάφη” και να του θέσετε τις δικές σας ερωτήσεις. Η εκδήλωση θα γίνει σε άκρως Χριστουγεννιάτικο ύφος στη στολισμένη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο InnovAthens. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο website του Startup Grind (Powered by Google for Entrepreneurs)”.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, 6μμ στο INNOVATHENS
Με τον Αντώνη Φιοράκη (CEO & coFounder incrediblue)

Καθώς ο Δεκέμβριος είναι κατ’ εξοχήν εορταστικός μήνας, το Startup Grind μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικο mood και διοργανώνει το ετήσιο παγκόσμιο Holiday Party. Με χιλιάδες επιχειρηματίες καλεσμένους σε 175 πόλεις σε όλον τον κόσμο, η κοινότητα των startup founders αφήνει για λίγο τον κώδικα και τα business plans στην άκρη, για να περάσει ένα πιο χαλαρό απόγευμα στο INNOVATHENS την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015.

Στην Αθήνα, το Holiday Party του Startup Grind Athens θα έχει επίσημο καλεσμένο τον Αντώνη Φιοράκη, CEO και coFounder του incrediblue. Το κοινό θα έχει την μοναδική ευκαιρία να ακούσει την μοναδική ιστορία του δημιουργού της πλατφόρμας που «έσπασε» την αγορά των yachts με 2.000 σκάφη και 200 έμπειρους skippers που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια. Το incrediblue έφερε την εμπειρία του sailing σε ευρύτερο κοινό, αποκτώντας φανατικό κοινό ειδικά στην περιοχή της Μεσογείου όπου υπάρχουν πανέμορφες ανεξερεύνητες περιοχές προσβάσιμες μόνο με σκάφος.

Ο Αντώνης Φιοράκης είναι πτυχιούχος της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το American College της Ελλάδας και έχει Master στο Marketing Management από το IE Business School. Μαζί με τον Γιώργο Γάτο (COO) και τον Θοδωρή Ορφανίδη (CTO), ίδρυσαν την incrediblue και με αρχικό seed funding $135k από το OpenFund άνοιξαν πανιά για τα βαθιά. Ακολούθησαν άλλοι δύο γύροι χρηματοδότησης συνολικού ύψους $2,6 εκατομμυρίων για το “AirBnB των σκαφών”.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Startup Grind Athens
Ημερομηνία: Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015
Ώρα: 6μμ
Χώρος: INNOVATHENS
Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2,
Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Agenda
18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Αντώνη Φιοράκη (CEO & coFounder incrediblue)
20:00 – Networking

Follow Startup Grind Athens
Web: startupgrind.com/athens
Facebook: www.facebook.com/StartupGrindAthens
Twitter: twitter.com/StartupGrindATH
Meetup: www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/