DrinkWorks: Μια υπηρεσία που κάνει cocktail delivery [video]

    Από: Startup Team
πηγή: www.epixeiro.gr/λειτουργία-μιας-επιχείρησης/lovegreece/32356-drinkworks-μια-υπηρεσία-που-κάνει-cocktail-delivery-video

Η ιδέα που αποτέλεσε αφετηρία για τη δημιουργία της DrinkWorks ήταν απλή: μια υπηρεσία που κάνει cocktail delivery, παραδίδοντας κατ’ οίκον ή οπουδήποτε αλλού μια συσκευασία που περιέχει από τη συνταγή και τα υλικά, μέχρι τα κατάλληλα εργαλεία και είδη σερβιρίσματος για να φτιάξει κανείς ποτά σαν να ήταν επαγγελματίας bartender.

Έτσι γεννήθηκαν τα Cocktail Kits, το 2010, προτείνοντας γνωστές συνταγές με βάση το ρούμι, τζιν, ουίσκι, βότκα, τεκίλα, κασάσα, αφρώδες κρασί και ελληνικό λικέρ μαστίχα. Οι συνιδρυτές Απόστολος Γεωργόπουλος (Brand Innovation Manager) και Ορέστης Αργυρόπουλος (Product Design & Development) αποτελούν μαζί με την Αθηνά Καρατζογιάννη (Project & Event Coordinator) τον κεντρικό πυρήνα της DrinkWorks, που πλαισιώνεται από ένα ευέλικτο σχήμα συνεργατών.

Η ανάπτυξη των υπηρεσιών του DrinkWorks cocktail delivery έγινε με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, και συνεχίζει πάντα να αναπροσαρμόζεται λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια και τις προτάσεις τους. Στη λίστα των προσφερόμενων προϊόντων έχουν προστεθεί επιλογές cocktail χωρίς αλκοόλ και ζεστής σοκολάτας με διάφορα αρώματα, ενώ υπάρχουν προοπτικές για όλα τα είδη ροφημάτων και ποτών. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για το DrinkWorks cocktail delivery συνδυάζουν καλαισθησία και πρακτικότητα, με έμφαση στον οικολογικό τους χαρακτήρα.

Διευρύνοντας περισσότερο της υπηρεσίες της, η DrinkWorks αναλαμβάνει cocktail party delivery, προτείνοντας εκτός από τα κλασικά cocktail kits τα λεγόμενα Cocktail Jars. Πρόκειται για βαζάκια τα οποία περιέχουν έτοιμο το cocktail που έχει επιλεγεί από τον κατάλογο ή έχει δημιουργηθεί ειδικά για την περίσταση, και το μόνο που χρειάζεται είναι να προστεθεί πάγος. Το DrinkWorks cocktail catering μπορεί ακόμη να καλύψει τις ανάγκες για ποτά σε εταιρικές εκδηλώσεις με ή χωρίς την παρουσία bartender, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα σχεδίασης ειδικών συσκευασιών για εταιρικά δώρα και λανσαρίσματα προϊόντων…

LoveGreece.com presents: Apostolos Georgopoulos & Athina Karatzogianni, DrinkWorks