Το Warply Ad Network επεκτείνεται και στην Κύπρο με την προσθήκη 9 mobile websites

    Από: Startup Team

Το Warply ad Network επεκτείνεται και στην Κύπρο, εντάσσοντας από τα μέσα Δεκεμβρίου στο δυναμικό του εννέα από τα μεγαλύτερα τοπικά μέσα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για premium mobile advertisement και στην τοπική αγορά της διαφήμισης. Ειδικότερα, είναι πλέον μέλη του Warply Ad Network τα mobile websites δύο εκ των μεγαλύτερων εντύπων filenews.com και alfanews.com.cy, των εφημερίδων “Ο Φιλελεύθερος” και “Αλήθεια Online” αντίστοιχα, τα μέσα του Ομίλου “MC Digital Media Groupprotathlima, shootandgoal.com, cyprustimes.com, showbiz.cy.com και τα μέσα tothemaonline.com, cyprusnews.eu, sportfm που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κοινού και ενδιαφερόντων, κυρίως σε σπορ, ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Με τις νέες αυτές προσθήκες, το Warply Ad Network καλύπτει το 70% των smartphone χρηστών στην Κύπρο, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα στους advertisers να διαφημιστούν αποτελεσματικά σε ένα brandsafe περιβάλλον με εγγυημένο viewability για τα brands τους.

Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply, δήλωσε σχετικά: ”Η Κύπρος επιλέχθηκε ως επόμενος σταθμός επέκτασης του Warply Ad Network καθώς αποτελεί έναν ισχυρό “παίκτη” στην αξιοποίηση του mobile καναλιού. Χαρακτηριστικά, το 65% του συνολικού εγχωρίου internet traffic της μεγαλονήσου προέρχεται από smartphones, ποσοστό από τα υψηλότερα στην Ευρώπη! Με αυτή τη δυναμική εκκίνηση στην Κύπρο, σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε τη 1st & 2nd party data base μας σύντομα να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες και tailormade λύσεις για κάθε καμπάνια στους advertisers στην Κύπρο, όπως κάνουμε και στην Ελλάδα μέχρι τώρα.”

Σχετικά με την Warply

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

H Warply έχει 3 επιμέρους business units, ανάμεσά τους και τoWarply Audiences” και Warply Mobility”, που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα.

Το “Warply Ad Networkείναι το κορυφαίο και το μεγαλύτερο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με πάνω από 60 mobile apps και mobile sites και με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο “Warply Ad Networkπεριλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: 24Media, Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, CNN Greece, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, The TOC, κα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και Facebook.