MyeTutor.org: Μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που βοηθά τους μαθητές να μαθαίνουν με σωστότερο τρόπο

    Από: Startup Team
πηγή: huffingtonpost.gr

Να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση, με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, είχαν την ευκαιρία 42 νεοφυείς ομάδες μέσα από το έργο της Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ. 
Με την έναρξη της λειτουργίας της Θερμοκοιτίδας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, αναδείχθηκε ένα «φυτώριο» καινοτόμων επιχειρήσεων, στην καρδιά της Αθήνας. Σκοπός του ΕΒΕΑ ήταν και παραμένει να συμβάλει, όχι μόνο στη μείωση του απαιτούμενου αρχικού κεφαλαίου, αλλά κυρίως στην υπέρβαση μιας σειράς εμποδίων και προβλημάτων που οι νεοφυείς επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν.
Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η MyeTutor.org
Η eLearning Industries ltd είναι μια εταιρεία εκπαιδευτικής τεχνολογίας που αναπτύσσει μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα, την ΜyeTutor.org, η οποία λειτουργεί συνδρομητικά και προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες μετά το κανονικό σχολικό πρόγραμμα των παιδιών. Βοηθάει τους γονείς με παιδιά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις ανησυχίες τους σχετικά με την αναποτελεσματικότητα της σχολικής εκπαίδευσης.

etutor

Η MyeTutor.org εξατομικεύει την εκπαίδευση χρησιμοποιώντας αλγόριθμους οι οποίοι «μαθαίνουν» πως μαθαίνουν οι μαθητές και προσαρμόζει το υλικό μελέτης και τη διδακτική μεθοδολογία ώστε να διευκολύνει τον κάθε μαθητή χωριστά να επιτύχει τους μαθησιακούς του στόχους.

“Η MyeTutor.org είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που βοηθά τους μαθητές να μαθαίνουν με σωστότερο τρόπο, γρηγορότερα και έτσι να επιτυγχάνουν στις σχολικές εξετάσεις”
Αναπτύσσεται μια λύση η οποία μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και ενέργεια που ξοδεύουν οι μαθητές και οι γονείς και να καταστήσει κάθε μαθητή ικανό να πετύχει τόσο στο σχολικό του πρόγραμμα όσο και στις εξετάσεις.

1. Εξασφαλίζει στους γονείς ηρεμία και ανακούφιση εφόσον ξέρουν ότι τα μαθήματα στην εκπαιδευτική πλατφόρμα δεν εμπλέκονται με το καθημερινό τους πρόγραμμα (πχ δε χρειάζεται μετακίνηση) και γίνονται μέσα στην ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους, στις διακοπές, σε μια επίσκεψη σους παππούδες, ακόμη και στη διάρκεια μιας πτήσης. Η διδασκαλία γίνεται από καθηγητές που έχουν επιλεγεί αυστηρά με βάση την ικανότητα και το χαρακτήρα τους και με τη βοήθεια αλγόριθμων που παρακολουθούν και καταγράφουν την πρόοδο του παιδιού ενώ ταυτόχρονα προτείνουν το κατάλληλο διδακτικό υλικό. 
2. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα μετά το σχολικό τους πρόγραμμα από οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή, τους βοηθά να μαθαίνουν καλύτερα και γρηγορότερα από ότι σε μια συμβατική τάξη και έτσι να επιτυγχάνουν στις εξετάσεις τους. Εξατομικεύει την εκπαίδευση κάνοντας χρήση προχωρημένων αλγόριθμων οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα μαθησιακά και γνωστικά προφίλ και με διδακτικό υλικό που προσαρμόζεται στην πρόοδο του κάθε μαθητή σε πραγματικό χρόνο. 
3. Διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς καθώς…

διαβάστε περισσότερα εδώ:
huffingtonpost.gr