Από τη Warply η νέα εφαρμογή για το Αθηνόραμα Είναι η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα που συνδέεται με το φυσικό κατάστημα μέσω iBeacons

    Από: Startup Team

Η Warply σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωναAthinoramaπου μόλις κυκλοφόρησε σε Android ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε iOS. Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα, που αξιοποιεί την τεχνολογία iBeacons – συνδέοντας το mobile app με φυσικά, συνεργαζόμενα με το Αθηνόραμα, καταστήματα. Παράλληλα, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα για native advertising και έχει ήδη ενταχθεί στο Warply Ad Network για την εμπορική αξιοποίηση.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής “Athinorama” προσφέρει αναβαθμισμένο user experience στους χρήστες, καθώς είναι σχεδιασμένη ώστε απλά και εύκολα να προσφέρει πληροφορίες – μέσα από το διαρκώς ενημερωμένο newsfeed του – για όλα τα νέα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης στην πόλη. Πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι και το «Κοντά μου», μια λειτουργία της εφαρμογής που αυτόματα εντοπίζει και προβάλλει όλες τις προτάσεις εξόδου – σινεμά, εστιατόρια, μπαρ, θέατρα, κα – που βρίσκονται στην περιοχή κοντά στον χρήστη, τις οποίες και μπορεί κανείς να αποθηκεύσει στα «αγαπημένα» του. Ακόμα, μέσα στην εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το personalized προφίλ τους.

Παράλληλα το νέο ”Athinoramamobile app διαθέτει καινοτόμα native ad formats – μία από τις πρόσφατες τάσεις του mobile marketing παγκοσμίως – και εγγυάται αυξημένο engagement χάρη στο περιεχόμενο προστιθέμενης αξίας που προσφέρει.

Η νέα εφαρμογή προσφέρει premium διαφημιστικό χώρο στο περιβάλλον υψηλής αισθητικής και αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στους premium publishers του Warply Ad Network, ειδικά για lifestyle και νεανικά segments.Ηδη πολλοί διαφημιζόμενοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι πρώτες καμπάνιες μέσω iBeacons αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές του 2016.

H εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android χρήστες.

Σχετικά με την Warply

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

H Warply έχει 3 επιμέρους business units, ανάμεσά τους και τoWarply Audiences” και Warply Mobility”, που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα.

Στη Warply ανήκει και το χωριστό πλέον τμήμα της «Warply Ad Network». Πρόκειται για το κορυφαίο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο «Warply Ad Network» περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους:, Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, κα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και Facebook.