Συνέντευξη Startup.gr: Χυτούδης Χρήστος (Sports Maniacs)

    Από: Startup Team

Γεια σας, είμαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, είμαι παντρεμένος και έχω ένα σπόρο 8 μηνών. Έχω αποφοιτήσει από το αμερικάνικο κολλέγιο με πτυχίο στην ανάπτυξη λογισμικού. Στην διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνων έχω ασχοληθεί με web development και την ανάπτυξη εφαρμογών για εταιρείες, αλλά την τελευταία περίοδο έχω αφοσιωθεί στην υλοποίηση μιας ιδέας.

Γεια σας, είμαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, είμαι παντρεμένος και έχω ένα σπόρο 8 μηνών. Έχω αποφοιτήσει από το αμερικάνικο κολλέγιο με πτυχίο στην ανάπτυξη λογισμικού. Στην διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνων έχω ασχοληθεί με web development και την ανάπτυξη εφαρμογών για εταιρείες, αλλά την τελευταία περίοδο έχω αφοσιωθεί στην υλοποίηση μιας ιδέας.

Πληροφορίες εταιρείας

Sports Maniacs : www.sports-maniacs.gr

 

Λίστα υπηρεσιών

  1. Δυνατότητα κρατήσεων σε γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις μέσω της ιστοσελίδας σε περιοχές της Αττικής αλλά και σε Θεσ/νίκη, Πάτρα με πλάνο πανελλήνιας επέκτασης.
  2. Δυνατότητα εύρεσης ομάδας από μεμονωμένους παίκτες.
  3. Δυνατότητα εύρεσης μεμονωμένων παικτών από ομάδες.
  4. Δυνατότητα εύρεσης νέων αντιπάλων ομάδων από ομάδες.
  5. Διοργανώσεις πρωταθλημάτων και τουρνουά.
  6. Διαφήμιση σε αθλ. Εγκαταστάσεις με ψηφιακή απεικόνιση στην ιστοσελίδα μας.
  7. Σύντομα e-shop με δυνατότητα υπενοικίασης.
  8. Σύστημα ανταμοιβής πιστών μελών ( sports maniacs points)
  9. Κοινωνική διαδραστικότητα των μελών αφού η ιστοσελίδα έχει χαρακτηριστικά πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

 

Κίνητρο έναρξης υλοποίησης

Αρχικά να αναφέρω ότι αυτή η ιδέα δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη επιστημονικού προσωπικού και ομάδας ατόμων που αφιερώσανε πολλές προσωπικές τους εργατοώρες. Συνεχίζοντας, ο κυριότερος λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια ήρθε από προσωπική ανάγκη καθώς υπήρχαν περιπτώσεις που θέλαμε να πάμε για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και δεν είχαμε τα άτομα. Επίσης, υπήρχαν ακυρώσεις παικτών την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να μην μπορούν να παίξουν. Η περαιτέρω έρευνα σε αυτό το κομμάτι έδειξε ότι υπήρχε σημαντική μερίδα ατόμων που θα τους ενδιέφερε να κάνουν κράτηση online και να βρίσκουν αντικαταστάτες ή αντιπάλους μεσω ιστοσελίδας.

 

Κοινό που απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε σε όλα τα άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των δεκατεσσάρων που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, τένις ή μπάσκετ ανεξαρτήτως φύλου. Στα άτομα που είτε έχουν βαρεθεί και θέλουν νέες προκλήσεις με άγνωστες ομάδες και σε όσους θέλουν να αθληθούν και δεν έχουν παρέα. Ακόμα, απευθυνόμαστε σε εκείνους που καταλαβαίνουν τι σημαίνει ακύρωση παίκτη την τελευταία στιγμή για 5×5 αλλά και σε όσους θέλουν να αθλούνται όλο το χρόνο αλλά δεν έχουν τις επιλογές γηπέδων που τους ενδιαφέρουν. Μέσω της ιστοσελίδας μας η κράτηση σε γήπεδα γίνεται κυριολεκτικά με 3 κλικ. Επιπλέον, ομάδες και παίκτες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας βρίσκουν αντιπάλους ή συμπαίκτες με τη παρουσίαση διαθέσιμων παικτών από ένα συνεχώς αυξανόμενο pool μελών εύκολα, άμεσα και αξιόπιστα.

Εκτός από τους παίκτες, απευθυνόμαστε και στους ιδιοκτήτες αθλητικών εγκαταστάσεων, ανοιχτών ή κλειστών χώρων σε διάφορα αθλήματα, που στην δύσκολη αυτή περίοδο έχουν ευκαιρία διαφήμισης και συνεργασίας μαζί μας για προώθηση της επιχειρήσής τους και αύξηση της επισκεψιμότητας των εγκαταστάσεων με ψηφιακή απεικόνιση παροχών και γηπέδων.

Στόχοι Sports Maniacs

Το πλάνο μας είναι χωρισμένο σε βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους. Αρχικά, θέλουμε να μας μάθει ο κόσμος, να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μας και να μείνουν ικανοποιημένοι που θα μπορούν εύκολα, άμεσα και αξιόπιστα να καλύψουν τις ανάγκες τους, είτε είναι σε επίπεδο ατομικό, είτε σε επίπεδο ομάδας, είτε σε επίπεδο συνεργάτη και να απολαμβάνουν το άθλημα που τους αρέσει!

Μακροπρόθεσμα θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ενεργή κοινότητα με μέλη από όλη την Ελλάδα που θα περνάνε καλά online αλλά και στα γήπεδα γνωρίζοντας νέεους αντιπάλους και φίλους, βιώνοντας νέες εμπειρίες πάντα απολαμβάνοντας το άθλημα της επιλογής τους.

Πάνω από όλα θέλουμε τα μέλη μας να περνάνε καλά, να κάνουν το χαβαλέ τους και να μπορούν να παίζουν όποτε θέλουν είτε φιλικά είτε αγώνες πρωταθλήματος σε διάφορα αθλήματα. 

Προς νέους επιχειρηματίες

Όσοι σκέφτονται να κάνουν κάτι δικό τους και πιστεύουν στην ιδέα τους ας τολμήσουν. Να την αναλύσουν όμως, να δουλέψουν σταθερά στη βελτίωση της γιατί όσο καλύτερα ξέρεις το προ΄ι΄όν σου τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες επιτυχίας της ιδέας σου.

 

Επίλογος

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να μιλήσω για την ιδέα και την προσπάθεια μας σε δύσκολη περίοδο για νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Καλές γιορτές σε όλους, καλά Χριστούγεννα και μπορούμε να φάμε άφοβα γιατί ξέρουμε πως θα το κάψουμε πλέον !!

Χρήσιμα Links :

Customer Support

email: info@sports-maniacs.gr

tel: 6932330405 (9 π.μ. – 9 μ.μ.)

online φόρμα επικοινωνίας: goo.gl/RHXVJk

facebook : www.facebook.com/sportsmaniacsgr

instagram : instagram.com/sportsmaniacsgr

twitter : twitter.com/sportsmaniacsgr

Website : www.sports-maniacs.gr