ΕΠΕΝΔΥΣΗ 570.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ HOTELGENIUS

    Από: Startup Team

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2016 – Η Hotelgenius SA ανακοινώνει τη λήψη χρηματοδότησης ποσού €570.000 από το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie SCA- Sicar και άλλους επενδυτές. Η χρηματοδότηση αυτή θα συνδράμει στην εδραίωση της εταιρείας στην ελληνική αγορά αλλά και σε άλλες επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος δηλώνει «Έχοντας στελεχώσει την εταιρείας μας με μία εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών πετύχαμε σημαντική ανάπτυξη σε μικρό χρονικό διάστημα. Καταφέραμε να κλείσουμε 100 νέα συμβόλαια στην Ελλάδα μέσα σε διάστημα 6 μηνών».

 

Η Hotelgenius SA έχει αναπτύξει ένα λογισμικό το οποίο μπορεί να καλύψει στο 100% τις διαδικτυακές ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας – από ανεξάρτητα καταλύματα μέχρι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα λογισμικό σε μορφή cloud, το οποίο αποτελείται από τρία βασικά συστήματα – Κατασκευή Ιστοσελίδας, Μηχανή Κρατήσεων & Εφαρμογή για κινητά – και επιτρέπει στους ξενοδόχους να χτίσουν μέσα σε λίγες ώρες μια δυνατή διαδικτυακή ταυτότητα και να διαχειριστούν όλα τα κανάλια πωλήσεων και επικοινωνίας από ένα σημείο.

 

Ο Product Director και συνιδρυτής της εταιρείας, Σπύρος Λοΐσιος, δηλώνει «Από την πρώτη κιόλας έκδοση του προϊόντος μας, δώσαμε στην αγορά ένα σταθερό και αξιόπιστο εργαλείο. Με την υποστήριξη των επενδυτών μας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε σημαντικές αναβαθμίσεις και σε διασυνδέσεις με στρατηγικούς συνεργάτες στην τουριστική βιομηχανία, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα εργαλεία μας και να προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο προϊόν».

Hotelgenius